Nantes Mohamed’in bonservisini aldı, Galatasaray forvetsiz kaldı

Fransa Ligue 1 ekiplerinden Nantes, geçen sezon takımda kiralık olarak forma giyen Mostafa Mohamed’in bonservisini aldı. Nantes, sözleşmedeki satın alma opsiyonunu kullandı ve Galatasaray’a 5 milyon 750 bin Euro ödeyecek.

Spor 15 Haziran 2023
Bu haber 11 ay önce yayınlandı
Mostafa Mohamed, kalıcı olarak Fransız ekibinde forma giyecek.

Mostafa Mohamed, geçtiğimiz sezonu Fransa Ligue 1 ekiplerinden Nantes’ta kiralık olarak geçirdi. Fransız ekibin oyuncunun bonservisini satın alma hakkı bulunuyordu. Kulüp bu hakkı kullandı ve 5 milyon 750 bin Euro karşılığında oyuncuyu Galatasaray’dan satın aldı. Nantes, oyuncuyla 2027 yılına kadar sözleşme imzaladı.

Mohamed, geçen sezon çıktığı 51 maçta 11 gol atmış ve 5 asist yapmıştı. Oyuncu, sezon boyunca yaklaşık 3 bin dakika süre almış, ligde kalmayı son hafta garantileyen Nantes için belirleyici isimlerden biri olmuştu.

LGBT+ temalı forma giymeyen Mohamed'in cezası belli oldu!LGBT+ temalı forma giymeyen Mohamed’in cezası belli oldu!

Gomis ve Icardi de ayrılmıştı

Galatasaray sezonun bitimiyle beraber Bafetimbi Gomis’e veda etmiş, takımda kiralık olarak forma giyen Mauro Icardi de PSG’ye dönmek üzere kulüpten ayrılmıştı. Icardi için transfer çalışmalarının sürdüğü ve Dursun Özbek’in konuyla alakalı fazlasıyla çalıştıklarını belirttiği biliniyor.

Erden Timur: “Haziranda transfer zor… Biz olmasak VAR kayıtları açıklanmazdı… İlkay umarım bir gün…”Erden Timur: “Haziranda transfer zor… Biz olmasak VAR kayıtları açıklanmazdı… İlkay umarım bir gün…”

Fakat sezona Şampiyonlar Ligi elemesi oynayacak Galatasaray’ın kadrosunda an itibarıyla ileri uçta kullanılabilecek isimler Barış Alper Yılmaz ve Dries Mertens gibi isimler olarak dikkat çekiyor. Bu isimlerin de farklı pozisyonlardan devşirme olarak santrfor bölgesinde oynayacakları düşünülürse Galatasaray’ı bilhassa forvet transferi açısından fazlasıyla kritik bir yaz dönemi bekliyor.

Galatasaray’dan Gomis’e teşekkürGalatasaray’dan Gomis’e teşekkür

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.