NBA All-Star heyecanı başladı, ilk günün kazananı Team Jalen

Indiana ev sahipliğinde düzenlenen NBA All-Star heyecanı Yükselen Yıldızlar Maçı ile başladı. Team Jalen'ın kazandığı turnuvada yerel kahraman Bennedict Mathurin MVP seçildi.

Spor 17 Şubat 2024
Bu haber 2 ay önce yayınlandı
Yükselen Yıldızlar Maçı'nda kazanan Team Jalen.

NBA’in eğlence vadeden etkinliği All-Star, Cuma günü düzenlenen Ünlüler Maçı ve Yükselen Yıldızlar Maçı ile başladı. 50 Cent ve Lil Wayne’in koçluğunu yaptığı iki takım Team Shannon ve Team Stephan A olarak ayrıldı. Olimpiyat altın madalyalı yüksek atlamacı Gianmarco Tamberi, eski NBA yıldızı Metta World Peace, NFL süper starı Micah Parsons ve IndyCar yarışçısı Conor Daly’nin yanı sıra Adam Blackstone, Lilly Singh ve Jack Ryan gibi birçok tanıdık yüzün parkeye çıktığı maçı Team Shannon 100-91’lik skorla kazandı. Maçın en değerli oyuncusu 37 sayı ve 16 ribauntla oynayan Dallas Cowboys linebacker’ı Micah Parsons oldu

Genç basketbolcular sahne aldı

Geçmişte Çaylaklar Maçı olarak düzenlenen, son yıllarda ise dört takımlı mini bir turnuvaya dönüşüp Yükselen Yıldızlar Maçı adını alan All-Star hafta sonu açılış etkinliği ortamı ısıttı. Pau Gasol, Tamika Catchings ve Jalen Rose koçluğunda NBA’de ilk iki senesini geçiren oyunculardan oluşma üç takıma ek olarak Detlef Schrempf’in yönettiği G-League oyuncularından oluşan dördüncü bir takımla birlikte turnuva başladı.

40 sayıya ulaşan tarafın kazanacağı yarı final maçlarında Team Tamika’yı 40-35 yenen Team Jalen ilk finalist oldu. Pau Gasol’ün takımına karşı G-League oyuncularından oluşan Team Detlef de 41-36 kazanarak finale adını yazdırdı. Final maçı 25 sayı üzerinden oynandı. Team Jalen, Team Detlef’i 26-13’le mağlup ederek Yükselen Yıldızlar Maçı’nın kazananı oldu. Galip gelen tarafta kendi evinde oynayan Indiana Pacers oyuncusu Bennedict Mathurin MVP seçildi.

NBA All-Star heyecanı cumartesiyi pazara bağlayan gece yetenek yarışması, üç sayı yarışması ve hafta sonunun beklenen etkinliği smaç yarışması ile devam edecek.

Türk kulüpleri Avrupa'nın en kötüsü! Gelir iyi ama öz sermaye dipte, çanlar çalıyorTürk kulüpleri Avrupa’nın en kötüsü! Gelir iyi ama öz sermaye dipte, çanlar çalıyor

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.