Nenad Bjelica açıkladı, Pepe 3 hafta daha yok

Nenad Bjelica, Trabzonspor’un Arsenal’den gelen yeni transferi Nicolas Pepe hakkında konuştu. Yıldız futbolcunun en az 1 ay daha Trabzonspor’la maça çıkamayacağından bahsetti.

Spor 25 Eylül 2023
Bu haber 12 ay önce yayınlandı
Pepe bir süre daha yok.

Trabzonspor’un Hırvat hocası Nenad Bjelica, Nicolas Pepe’nin durumu hakkında soruları yanıtladı. Transferin son günlerinde Trabzonspor’a imza atan oyuncu Beşiktaş karşılaşmasında forma giyememişti.

Bjelica, Pepe hakkında, “Ufak bir sakatlığı olmuştu. O sakatlığının tedavisi devam ediyor ve çalışmalarını sürdürüyor. Önümüzdeki hafta bireysel programına başlamış olacak. Eski takımı Arsenal ile çok fazla takım antrenmanı yapamamıştı ve bireysel çalışmalarını sürdürmüştü. Şimdi onu hazırlayabilmek ve kendi seviyesini gösterebilmesi için doğru zamanı bekliyoruz. Tam olarak hazır olabilmesi için zamana ihtiyacı var. Tahminimiz önümüzdeki milli maç arası sonrasında bizimle olacak diye düşünüyoruz.” dedi.

Nicolas Pepe, yaz transfer sezonunda Arsenal’le olan sözleşmesini feshetmiş ve Bordo-Mavili takıma katılmıştı. Arsenal’in 2019’da bonservisine 80 milyon Euro ödediği Fildişili yıldız 112 maçta 27 gol 21 asist yaparak beklentileri karşılayamamıştı.

Taraftar böyle istedi: Pepe 29 numara giyecekTaraftar böyle istedi: Pepe 29 numara giyecek

Nicolas Pepe’nin kaçırdığı ve kaçıracağı maçlar:

Beşiktaş

Hatayspor (D)

Pendikspor

Adana Demirspor (D)

Fildişi Milli Takımı’na seçilmesi ve finale kadar gitmesi durumunda kaçıracağı maçlar:

Antalyaspor (D)

Galatasaray

Rizespor (D)

Kasımpaşa

Beşiktaş (D)

Hatayspor

Hani 80 milyonluk bir Pepe vardı ya! O şimdi TrabzonsporluHani 80 milyonluk bir Pepe vardı ya! O şimdi Trabzonsporlu

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.