Nenad Bjelica: Trabzonspor’un yeri üçüncülük, dördüncülük, beşincilik

Trabzonspor'un sezonun 8. haftasında yollarını ayırdığı teknik direktör Nenad Bjelica, Süper Ligi değerlendirirken Fenerbahçe ve Galatasaray'ı önde gördüğünü söyledi.

Spor 8 Aralık 2023
Bu haber 5 ay önce yayınlandı
Bjelica Trabzonspor günlerini değerlendirdi ve takımın geleceğiyle alakalı konuştu.

Nenad Bjelica geçtiğimiz sezonun son bölümünde Abdullah Avcı yerine göreve geldi. Hırvat teknik direktör yeni sezona da Karadeniz ekibinin başında başladı. Ancak birliktelik çok uzun sürmedi. Bordo-mavililer deneyimli isim yönetiminde çıktığı 8 maçta 4 galibiyet ve 4 mağlubiyet alınca görevine son verildi.

Bundesliga’da sezonun formsuz ekiplerinden, Şampiyonlar Ligi’nde mücadele eden Union Berlin’le anlaşan Bjelica Trabzonspor günleriyle alakalı konuştu. Hırvat “Türkiye’deki dönemim oldukça olumluydu. Takımı aldığımızda zihinsel ve fiziksel olarak kötü durumdaydı. 16 oyuncunun değiştiği takımı Beşiktaş derbisine hazırladık ama Türkiye’nin gerçeği bu; baskı çok ve 10 maçta 12 antrenör değiştirdiler” dedi.

Trabzonspor için sezonun geri kalanı hakkında da tahminde bulunan teknik direktör “Bu sezon için Trabzonspor’un gerçeği üçüncü, dördüncü veya beşinci sıra. Galatasaray ve Fenerbahçe daha güçlüler, daha fazla yatırım yaptılar ve avantajları var. Benim bıraktığım miras, olağanüstü karakterli bir ekipti. Yeni hoca da bunu onayladı” diye konuştu.

Trabzonspor kupada 'Yola devam' dediTrabzonspor kupada ‘Yola devam’ dedi

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.