Neslihan Demir: Bu kızlar bizi topla döver

Bir YouTube programında kendisine gelen "Güncel kadromuz ve 2012 Olimpiyat Oyunları'ndaki kadromuz maç yapsa kim kazanır?" sorusuna yanıt veren efsane voleybolcu Neslihan Demir "Kesin bu kızlar kazanır, bizi topla döverler" dedi.

Spor 22 Eylül 2023
Bu haber 10 ay önce yayınlandı
Eski Sultan'dan yeni Sultanlar'a övgü.

Filenin Sultanları, geçtiğimiz yaz hem Milletler Ligi’ni hem de Avrupa Voleybol Şampiyonası’nı kazandı. Bu büyük başarılar sonucu Sultanlar dünya voleybolunun zirvesine yerleştiler. Milliler an itibarıyla Japonya’nın başkenti Tokyo’da Olimpiyat Elemeleri’nde boy gösteriyorlar ve Paris 2024 için bilet almaya çalışıyorlar.

Söz konusu olimpiyat ve voleybol olunca akıllara 2012’de Londra’nın yolunu tutan efsane takım geliyor. O takımın yıldızı da günümüzde Socrates YouTube kanalında yorumculuk yapan Türk voleybolunun yetiştirdiği en önemli değerlerden Neslihan Demir.  “Güncel kadromuz ve 2012 Olimpiyat Oyunları’ndaki kadromuz maç yapsa kim kazanır?” sorusuna Neslihan Demir’in verdiği mütevazı cevap sosyal medyada fazlasıyla beğeni topladı. Efsane isim “Kesin bu kızlar kazanır, bizi topla döverler. Bizi gerçekten topla döverler. Benim oradan bir iki transfer almam gerekiyor, ancak o zaman adil bir yarış olabilir. Zaten biz şu an sahaya çıksak topu tutamayabiliriz. Ama o zamanki performansımızla karşılaşsak yine bu kızlarımız kazanır” dedi.

Durdur durdurabilirsen: Filenin Sultanları Peru’yu da geçtiDurdur durdurabilirsen: Filenin Sultanları Peru’yu da geçti

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.