Neymar’ın başı yeni dertte… Bu kez babası

Brezilyalı yıldız Neymar'ın babası Neymar da Silva Santos'un başı oğlunun malikanesinde yaptığı restorasya çalışmaları nedeniyle detti. Baba Neymar, 'çevre suçu' işlemekle suçlanıyor.

Spor 25 Haziran 2023
Bu haber 11 ay önce yayınlandı
Neymar'ın babası malikane arazisinde nehrin yönünü değiştirmeye çalışmış.

Paris Saint Germain’de forma giyen Brezilyalı oyuncu Neymar’ın başı dertten kurtulmuyor. Geçtiğimiz günlerde birlikte olduğu hamile sevgilisini aldattığı için sosyal medyasından özür dileyen Neymar’ın bu kez babası Neymar da Silva Santos’tan gelen haberle sarsıldı.
Brezilya basınında çıkan haberlere göre baba Neymar, oğlunun malikanesinin önündeki ağaçları kesti, kayaları kırdı ve bir nehrin yönünü değiştirmek için büyük bir çalışma başlattı.

Hamile sevgilisinin 'aldatma izni' verdiği Neymar yakalandığı için özür diledi!Hamile sevgilisinin ‘aldatma izni’ verdiği Neymar yakalandığı için özür diledi!

Mangaratiba bölgesi çevre sekreteri Shayenne Barreto, çalışmaları tespit etttirdi ve baba Neymar ile büyük bir tartışma yaşadı. Konuyla ilgili soruşturma açılırken Barreto’nun şikayetiyle polis malikaneye gelerek baba Neymar’ı polis merkezine götürdü. Baba Neymar, ‘çevre suçu’ işlemekle suçlanıyor.

Neymar, 1 saatte 1 milyon euro kaybetti! Hem gülerim hem ağlarımNeymar, 1 saatte 1 milyon euro kaybetti! Hem gülerim hem ağlarım

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.