NFL’de perdeyi son şampiyon açtı

Amerikan Futbolu Ligi NFL'de son şampiyon Kansas City Chiefs, lige iddialı giren ekiplerden Baltimore Ravens'ı 27-20 mağlup etti.

Spor 6 Eylül 2024
NFL'de açılışı Kansas City Chiefs yaptı.

Kadrosuna Derrick Henry’yi katarak koşu anlamında çok daha iddialı bir takım haline gelen Baltimore Ravens sezonu Kansas City Chiefs deplasmanında açtı. Son şampiyon, rakibine karşı ilk çeyrekte geri düşse de cevap vermeyi başardı. İkinci çeyrekte iki takım da touchdown bulamazken devre 13-10 Kansas üstünlüğüyle geçildi.

İkinci yarıda savunmalar daha da etkili oldu. Kansas üç buçuk dakika içinde Isiah Pacheco ile touchdown bulurken 20-10’luk avantaj yakaladı. Baltimore son çeyreğin başında farkı azaltsa da göz doldurucu bir ilk maç performansı sergileyen çaylak wide reciever Xavier Worthy, Patrick Mahomes’un 35 yardalık pasını yakalayarak ulaştığı touchdown ile takımını rahatlattı. Baltimore son saniyede bir touchdown denemesi yaptı ancak bu deneme hakemler tarafından geçersiz sayıldı. Gecenin anı olarak kayıtlara geçen pozisyonun touchdown olarak değerlendirilmemesi sonucu son şampiyon Chiefs, sezona galibiyetle başladı.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.