Niklas Süle’nin son hali görenleri şaşırttı

Şampiyonlar Ligi finaline çıkmak için gün sayan Borussia Dortmund'da stoper Niklas Süle'nin son hali şok etkisi yarattı. Bir süredir alkol problemiyle uğraştığı bilinen Alman stoperin fazla kiloları spor gündemine oturdu.

Spor 18 Mayıs 2024
Bu haber 4 ay önce yayınlandı
Borussia Dortmund stoperi Niklas Süle'nin kilolu hali spor gündemine oturdu.

Alman devi Borussia Dortmund beklentileri aşarak Şampiyonlar Ligi finaline yükseldiği sezonda adından çokça söz ettirmişti. Sarı-siyahlı ekip bu sefer de stoperi Niklas Süle’yle gündeme geldi. 28 yaşındaki stoperin son hali görenleri hayretler içerisinde bıraktı.

Fazla kiloları tartışma yarattı

Şampiyonlar Ligi finalinde Real Madrid’le oynayacağı maç için çalışmalarını sürdüren Borussia Dortmund’da idmandan paylaşılan fotoğraflar sonrası en çok dikkat çeken konu Niklas Süle’nin kilolu hali oldu. Henüz bir hafta önce Bundesliga’nın 33’üncü hafta maçında Mainz’a karşı kaptan olarak sahaya çıkıp 90 dakika süre alan Süle’nin durumu Alman basını başta olmak üzere sosyal medyada da oldukça konuşuldu. Bild gazetesinin aktardığı bilgiye göre Dortmund sportif direktörü Sebastian Kehl’in baskıları sonrası Aralık ayında kendisine özel şef tutan Süle’nin yeni yemek rutini forma girmesinden ziyade daha da fazla kilo almasına neden oldu. Bir süredir alkol bağımlılığıyla mücadele eden Süle, EURO 2024 için Almanya Milli Takımı’ndan davet de alamadı.

Grup aşamasında Mbappe’nin şutunu çizgiden çıkarmıştı

Henüz beş ay önce takımı Dortmund’un PSG’yi ağırladığı maça ilk 11’de başlayan Süle, karşılaşmanın 17’nci dakikasında Mbappe’nin şutunu akrobatik biçimde çizgiden çıkararak gündeme gelmişti. Aradan geçen sürede kilo almayı sürdüren 28 yaşındaki stoper ilk 11’deki yerini de kaybetti. Bu sezon sarı-siyahlı formayı 31 maçta terleten Süle bir kez de gol sevinci yaşadı. Süle’nin bu haliyle Şampiyonlar Ligi finalinin kadrosunda yer alıp almayacağı merak ediliyor.

Sporda cumartesi gündemi: Knicks-Pacers serisi yedinci maça uzadıSporda cumartesi gündemi: Knicks-Pacers serisi yedinci maça uzadı

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.