Oğlunu kaybeden Naldo tekrar sahaya çıktı: Davi çok seviyordu

4 yaşındaki oğlu Davi Pereira'yi trafik kazasında kaybeden Antalyaspor'un Brezilyalı oyuncusu Naldo, Beşiktaş maçıyla yeşil sahaya döndü. Futbolcu, karşılaşma sonrası duygusal bir mesaj yayınladı.

Spor 6 Kasım 2023
Bu haber 7 ay önce yayınlandı
Naldo'nun oğlu ve kayınpederinin vefat ettiği kaza hakkında iddianame hazırlandı.

7 Eylül’de Antalyasporlu Edinaldo Gomes Pereira kısa ismiyle Naldo’nun kayınpederi İtalyan Walter Tilatti’nin kullandığı araç zincirleme trafik kazasına karıştı. Kazada, futbolcunun 4 yaşındaki oğlu Davi Pereira ağır yaralandı. Kazadan 39 gün sonra 16 Ekim’de Davi yaşamını yitirdi. Oğlunu toprağa veren Naldo, bu feci olaydan sonra ilk kez Antalyaspor’un Beşiktaş’la yaptığı maçta kadroda yer aldı. Antalyaspor’un 3-2 kazandığı karşılaşmada yedek kulübesinde oturan Naldo, sosyal medya hesabından Davi için paylaşım yaptı.

Naldo şunları söyledi: “Bu zor zamanlarımızda bizden desteğini bir an bile esirgemeyen taraftarımıza, teknik ekibe, takım arkadaşlarıma, yöneticilere ve başkanlara hangi kelimelerle teşekkür edilir inanın bilemiyorum. Bugün geriye kalan tek şey, saha içinde ve saha dışında gösterdiğiniz sevgiye olan minnettarlığım. Davi, Antalyaspor’u ve stadımızı çok seviyordu. Bütün gösterdiğiniz bu sevgiden dolayı çok mutlu olmalı. Biz de gösterdiğiniz sevgiden dolayı mutluyuz.”

Şahin, Kartal'ı avladı! Beşiktaş, TFF'ye patladıŞahin, Kartal’ı avladı! Beşiktaş, TFF’ye patladı

Davi’nin ismi Antalyaspor antrenman sahasına verilecek

35 yaşındaki Brezilyalı stoper, Antalyaspor formasıyla 73 karşılaşmaya çıktı ve 7 kez fileleri havalandırmayı başardı. Antalyaspor Başkanı Sinan Boztepe, “Futbolcumuz Naldo’nun oğlu Davi’nin vefatı hepimizi üzdü. Antrenman sahalarımızdan birine Davi’nin adını vererek ölümsüzleştireceğiz” demişti.

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.