Öğrencilere karne hediyesi: Buz da var su da…

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Spor İstanbul, yarı yıl tatilinde çocuklara keyifli etkinler armağan ediyor. Çocuklar, tatilde ister buzda ister suda kayacak.

Spor 19 Ocak 2024
Bu haber 4 ay önce yayınlandı
Silivri Kapı Buz Pisti’ndeki etkinlik 6-17 yaş grubu çocuklara açık.

Spor İstanbul, ‘Karneni Getir Buzda Kay’ ve ‘Karneni Getir Aqua’da Kay’ isimli iki etkinlikle, çocuklara ara tatilinde yorgunluklarını atma fırsatı sunacak. Silivri Kapı Buz Pisti’ndeki Karneni Getir Buzda Kay etkinliğinin ilki 22-26 Ocak, ikincisiyse 29 Ocak-2 Şubat tarihleri arasında düzenlenecek. 6-17 yaş grubu çocuklarının katılacağı etkinlikte seanslar saat 09.45’te başlayıp, 13.45’te sona erecek. Her gün dört seans yapılacak. Etkinlik 10 gün sürecek.

Karneni Getir Buzda Kay etkinliğinde, resim boyama alanının yanı sıra Air Hokey Masası, Basketbol Oyun Masası ve Langırt Masası ile çocuklara ayrı aktiviteler yapma olanağı da sunulacak. Yine çocuklar, alana konulacak olan hatıra çekim platformunda kendini fotoğraflayacak.

Hidayet Türkoğlu Spor Kompleksi’nde etkinliğe 9-13 yaş grubu çocuklar katılabilecek.

Spor İstanbul’un bir diğer etkinliği olan ve toplam sekiz gün sürecek Karneni Getir Aqua’da Kay ise Hidayet Türkoğlu Spor Kompleksi’nde düzenlenecek. Çocukların kış ortasında suda eğlenebilecekleri etkinliğin ilki 22–26 Ocak, ikincisi de 29 Ocak– 2 Şubat tarihleri arasında yapılacak. 9-13 yaş grubu çocuklarının katılabileceği suda kayma etkinliği, her gün üç seans olacak şekilde, 11.00-16.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek. Karneni Getir Aqua’da Kay etkinliği alanında da hatıra amaçlı fotoğraf çekim platformu bulunacak.

Karneni Getir Buzda Kay ve Karneni Getir Aqua’da Kay etkinlikleri kontenjanlarla sınırlı. Bugün başlayacak kayıtlara linkten veya İstanbul Senin mobil uygulamasından başvuralabiliyor.

İstanbul Belediyesi'nden gençlere çağrı: Enstrümanını al gel, mekan senindirİstanbul Belediyesi’nden gençlere çağrı: Enstrümanını al gel, mekan senindir

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.