Liverpool istediğini aldı, Çağlar Söyüncü geri döndü

Liverpool, sahasında konuk ettiği Notthingham Forest’ı ilk yarısı 0-0 biten maçta 3-2 mağlup etti ve ligde üst üste ikinci galibiyetini aldı. Uzun süredir forma şansı bulamayan Çağlar Söyüncü, Leicester'ın Wolverhampton’ı 2-1 yendiği maçın oyuncusu seçildi.

Spor 23 Nisan 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı

İngiltere Premier Lig’de bu sezon beklentilerin altında kalan Liverpool, sahasında Notthingham Forest’ı konuk etti. Geçtiğimiz hafta Leeds United’ı 6-1 gibi çarpıcı bir skorla mağlup eden Kırmızılar resmi maçlarda 5 maç sonra galip gelmişti.

Bu çıkışı sürdürmek isteyen Liverpool, ilk yarıda istediğini bulamadı ve maçın ilk 45 dakikası 0-0 beraberlikle geçildi. İkinci yarı ise tam bir gol düellosuna sahne oldu. 47’de perdeyi açan isim Portekizli Diogo Jota oldu. Jota’nın golüne yanıt 51’de eski Liverpool’lu Neco Williams’tan geldi. Williams’ın golünün sevinci fazla sürmedi. 55’te Jota tekrar sahneye çıktı ve skoru 2-1 yaptı.

Harika maçta Arsenal 'Aziz'liğe uğradıHarika maçta Arsenal ‘Aziz’liğe uğradı

Ancak pes etmeyen Notthingham Forest, 67’de Morgan Gibbs-White ile tekrar dengeyi sağladı. Liverpool’a galibiyeti getiren gol 70’te Mısırlı süper yıldız Mohammed Salah’tan geldi. Liverpool maçı 3-2 kazandı ve puanını 50’ye yükseltti. Küme düşme hattındaki Notthingham Forest ise 27 puanla 19. sırada kaldı.

Çağlar Söyüncü maçın oyuncusu seçildi

Leicester City, temsilcimiz Çağlar Söyüncü’nün 90 dakika sahada kaldığı karşılaşmada hayati bir 3 puan aldı. Haftaya düşme hattında giren Leicester, 1-0 geriye düştüğü karşılaşmada Wolverhampton’ı Timothy Castagne ve Kelechi Iheanacho’nun golleriyle 2-1 mağlup etti. Leicester bu sonuçla puanını 28’e yükseltti ve 17. sıraya çıktı. Tek golü Matheus Cunha’dan gelen Wolverhampton ise 34 puan 13. sırada kaldı. Çağlar Söyüncü maçın oyuncusu seçildi.

Çağlar Söyüncü takımının en iyisiydi.

Premier Lig’de günün diğer sonuçları:

Fulham – Leeds United 2-1

Crystal Palace – Everton 0-0

Brentford – Aston Villa 1-1

İtalya'nın Avrupa'ya dönüşü muhteşem oldu ama...İtalya’nın Avrupa’ya dönüşü muhteşem oldu ama…

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.