Olimpiyat ateşi futbolla yanmaya başladı: Arjantin-Fas maçında inanılmaz olaylar yaşandı

Paris 2024'te heyecan futbol maçlarıyla başladı. Arjantin-Fas maçı tangocuların son saniyede attığı golden sonra Faslı taraftarların sahaya girmesiyle yarıda kalıp tatil edildi. İki saat sonra yeniden başlayan maçta o gol VAR'dan döndü.

Spor 24 Temmuz 2024
Bu haber 2 ay önce yayınlandı
Arjantin-Fas arasındaki olimpik futbol maçına tribün olayları damga vurdu.

Paris 2024 Olimpiyatları’nda ilk karşılaşmalar futbolda başladı. C Grubu’nda Özbekistan ve İspanya karşılaştı. Parc des Princes’te oynanan maçta İspanya, Özbekistan’ı 2-1 yendi. Saint-Etienne’deki Geoffroy Guichard Stadı’nda oynanan mücadelede ise Arjantin ile Fas karşı karşıya geldi. Maçta inanılmaz olaylar oldu.

İlk yarının son anlarında Soufiane Rahimi ile öne geçen Fas 51’inci dakikada Soufiane Rahimi ile farkı ikiye çıkardı. 68’de Giuliano Simeone ile golü bulan Arjantin 90+16’da inanılmaz bir karambolün ardından bulduğu golle skoru 2-2’ye getirdi.

Arjantin’in beraberlik golünün ardından Faslı taraftarlar önce Arjantin yedek kulübesine ses bombaları fırlattı, devamında sahaya girdi. Tribünlerin yeşil zemine inmesinin ardından hakemler soyunma odasına giderek maçı tatil etti. İki saatlik duraksamanın ardından hakem ve takımlar yeşil zemine geri döndü, karşılaşma boş tribünler önünde yeniden başlamadan VAR’dan izleme önerisi geldi. Monitöre giden karşılaşmanın hakemi Arjantin’in iki saat önce attığı golü ofsayt gerekçesiyle geçersiz kıldı.

Mücadele Fas’ın 2-1’lik galibiyetiyle sonuçlandı. Arjantin efsanesi Lionel Messi mücadelenin ardından tepkisini sosyal medya dile getirip “İnanılmaz!” yorumu yaptı.

Mali gelirde de şampiyon Real MadridMali gelirde de şampiyon Real Madrid

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.