Ömer Faruk Yurtseven Utah Jazz’da

Milli basketbolcu Ömer Faruk Yurtseven, NBA'de Batı Konferansı ekiplerinden Utah Jazz'la iki senelik sözleşme imzaladı.

Spor 19 Temmuz 2023
Bu haber 10 ay önce yayınlandı
Ömer Faruk Utah'ta.

NBA’deki temsilcilerimizden uzun basketbolcu Ömer Faruk Yurtseven, Batı Konferansı ekiplerinden Utah Jazz’la iki senelik sözleşme imzaladı. Ömer Faruk, geçen sezonu Miami Heat’le geçirmiş ve takımıyla NBA finaline yükselme başarısı göstermişti. Yurtseven, sözleşmesinin bitmesinin ardından bu yaz serbest oyuncu statüsüne geçmişti ve Avrupa’dan birçok talibi olduğunu söyleniyordu. Milli basketbolcunun ismi bir dönem Anadolu Efes’le anılmıştı.

Ömer, Batı Konferansı ekiplerinden Utah Jazz’la 2 senelik sözleşme imzaladı ve anlaşmanın ilk senesinde 2.8 milyon dolar kazanacak.

Micic resmen OKC’de

Geçtiğimiz 5 sezonu Anadolu Efes forması altında geçiren yıldız gard resmen Oklahoma City Thunder’da. Oyuncunun Thunder’la 3 sene için yaklaşık 23.5 milyon dolara anlaştığı söylenmişti. Söz konusu anlaşma resmiyete döküldü ve Oklahoma transferi açıkladı. Micic, 5 senelik Anadolu Efes kariyerinde birçok başarıya imza atmış ve 2 EuroLeague şampiyonluğu yaşamıştı.

Real – Facundo birlikteliği resmileşti

Real Madrid, eski oyuncusu Facundo Campazzo’yu yeniden kadrosuna kattığını duyurdu. Arjantinli gard geçen sezonun ikinci bölümünü Kızılyıldız’da geçirdi. 2021-22 sezonu başında NBA’de şansını denemek üzere Denver Nuggets’a transfer olan yıldız isim burada beklediğini bulamadı ve Avrupa’ya döndü. Son EuroLeague şampiyonu Madrid, Kızılyıldız’da forma giyen eski oyuncusunu kadrosuna kattığını ve 4 senelik sözleşme imzalandığını açıkladı.

Tofaş’a EuroLeague’den takviye

Süper Lig’in Bursa temsilcilerinden Tofaş, geçtiğimiz sezonu Bayern Münih’te geçiren gard Cassious Winston’la anlaştı. Winston, Bayern formasıyla EuroLeague’de 11 sayı, 2.1 ribaund ve 3.4 asist ortalamaları ile oynamıştı.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.