Onana’nın hedefi ligde şampiyonluk, Konferans Ligi’nde sona kadar gitmek

Beşiktaş'ın Lens'ten transfer ettiği savunma önü oyuncusu Jean Onana kulübün YouTube kanalına konuştu. Onana Beşiktaş'a geldiği için duyduğu mutluluktan bahsederken yeni sezon için hedeflerinden de bahsetti.

Spor 24 Temmuz 2023
Bu haber 10 ay önce yayınlandı
Onana'dan hedefleriyle ilgili açıklama geldi.

Yeni sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, Ligue 1 ekiplerinden Lens’te forma giyen Jean Onana’yı kadrosuna kattı. Kara Kartal, savunma önünde görev yapan oyuncu için Lens’e 4.04 milyon Euro ödedi.  Onana geçen sezon toplamda 26 maçta forma giymiş ve 4 asist yapmıştı.

Artık siyah-beyazlı forma altında ter dökecek oyuncu kulübün YouTube kanalına özel açıklamalarda bulundu. Onana Beşiktaş’a gelmekten duyduğu mutluluğu ifade etti. Kazanmak için burada olduğunu belirten Kamerunlu “Ligde şampiyon olmak ve Konferans Ligi’nde sonuna kadar gitmek istiyorum. İmkansız olan ne varsa hepsini yapmak istiyorum. Kendimi teknik ve fiziksel olarak buradaki oyuna adapte edeceğim.” dedi.

Daniel Amartey: Nerede oynadığıma takılmamDaniel Amartey: Nerede oynadığıma takılmam

Aboubakar etkili olmuş

Transfer sürecinde Beşiktaş’ta forma giyen vatandaşı Vincent Aboubakar’la konuştuğunu belirten 23 yaşındaki Onana “Bana Beşiktaş’ın hedefleri olduğunu söyledi. Kendisi milli takımda benim kaptanım. Beşiktaş hakkında söylediği iyi şeylerden motive oldum. Gelme konusunda kulübün projeleri de beni ayrıca çok mutlu etti. Taraftarlar da yine aynı şekilde benim için çok önemli. Buraya benim için çok önem arz eden Beşiktaş taraftarı için geldim.” dedi.

İstanbul’da olduğu için de mutlu olduğunu ifade eden isim sosyal medyadaki sıcak karşılamayla alakalı olarak “Beşiktaş taraftarına çok teşekkür ediyorum. Onlara layık olmak için sahada her şeyimi ortaya koyacağım.” sözlerini söyledi.

Beşiktaş'ın Konferans Ligi'ne girecek kadrosu! Yeni transferler listede, Tosun Paşa yokBeşiktaş’ın Konferans Ligi’ne girecek kadrosu! Yeni transferler listede, Tosun Paşa yok

Giyim merakı

Enteresan giyim tarzıyla dikkat çeken ve bu tarzını sosyal medyada da sergilemeyi seven 23 yaşındaki Onana, konuyla alakalı gelen soruya “İyi giyinmeyi seviyorum. İyi giyinmek benim için bir yaşam stili.” diyerek yanıt verdi.

Onana’nın stil merakı dikkat çekici.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.