Onur Geçmez’e ‘dizayn’ sevki

Galatasaray ile oynadıkları Türkiye Kupası maçından sonra 'Ligin dizayn edilmesini bir kez daha gördüm' diyen Bandırmaspor Başkanı ve Beşiktaş yöneticisi Onur Göçmez PFDK'ya sevk edildi.

Spor 10 Şubat 2024
Bu haber 5 ay önce yayınlandı
Onur Göçmez'in hakem açıklaması başına dert açtı.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği, Bandırmaspor Başkanı, aynı zamanda Beşiktaş yöneticisi olan Onur Göçmez’i PFDK’ya sevk etti.

Göçmez, VAR kararıyla bir gollerinin iptal edildiği aleyhlerine iki penaltı verildiği Türkiye Kupası maçının ardından hakemlere tepki göstermişti. Göçmez, VAR’da bulunan Özgür Yankaya’yı suçlayarak şunları söylemişti: “Biz Galatasaray ile oynuyoruz. Galatasaray’ın bizi yenmesi kadar doğal bir şey yok. Futbolu geliştirmek, büyütmek istiyoruz ama bir güç var çözemediğimiz, hakem doğru kararı veriyor ama VAR’dan biri çağırıyor. Bunu bir kez daha yaşadık. Ligin dizayn edilmesini bir kez daha gördüm. Gerçekten birileri bir şeyler yapıyor. Bu Türk futboluna büyük bir zarardır. Bizler gibi mücadele eden, Türk futbolu için savaşan kişisel mücadele veren insanları yıpratıyor ve çemberin dışına itiyor. Bu çemberin de içinde olmak istemem. Kirli bir oyun var. Koskoca bir hayali, bir umudu yerle bir etti VAR’daki hakemler. Amacınız ne, devreye neden girersiniz? Bu futbolun içinde olmaktan dolayı utanıyorum. Bunu play-off finalinde de yaşadım. O zaman Halil Umut Meler ve Mete Kalkavan vardı. Şimdi Özgür Yankaya var. Benim hakkım helal değildir.”

Fenerbahçe, Beşiktaş ve Karagümrük de sevk edildi

TFF’den yapılan açıklamaya göre Fenerbahçe, Beşiktaş ve Karagümrük, Türkiye Kupası son 16 turunda oynanan maçlardaki ihlallerden dolayı disipline gönderildi. Fenerbahçe, çirkin ve kötü tezahürat, saha olayları ile merdivenlerin boş bırakılmaması; Beşiktaş çirkin ve kötü tezahürat; Karagümrük ise talimatlara aykırı hareket gerekçeleriyle PFDK’ye verildi.

Galatasaray rahat başladı, terleyerek bitirdiGalatasaray rahat başladı, terleyerek bitirdi

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.