Onuralp Bitim coştu: Alperen sakatlığı hakkında konuştu

NBA'de Türk rüzgarı esmeye devam ediyor. Chicago Bulls forması terleten milli basketbolcu Onuralp Bitim Dallas'a kaybettikleri maçta 17 sayı atarak kariyer rekoru kırdı ve takımının en skorer oyuncusu oldu.

Kings karşısında oynadığı maçta sakatlık geçiren Alperen Şengün ise sağlık durumu hakkında konuştu.

Spor 12 Mart 2024
Bu haber 2 ay önce yayınlandı
Onuralp Bitim kariyer gecesini Mavs'e karşı geçirdi.

NBA’de geride kalan gece altı maç oynandı. Chicago Bulls’la tam zamanlı kontrat imzalayıp önemli süreler bulmaya başlayan Onuralp Bitim geceye damgasını vurdu. Chicago Bulls’un Dallas Mavericks’i ağırladığı maçta 25 dakika süre alan milli basketbolcu 17 sayı, beş ribaunt, bir asistle NBA kariyerinin en iyi istatistiklerine ulaştı.

Onuralp’in bu performansına rağmen Mavericks karşılaşmadan 127-92’lik galibiyetle ayrılmayı başardı. Mavs’de Sloven yıldız Luka Doncic 27 sayı, 12 ribaunt, 14 asistle üst üste yedinci triple-double’ını yaptı. Çaylak uzun Dereck Lively ise 22 sayı ve yedi ribauntla dikkat çekti. Bulls’ta ise DeMar DeRozan 13 sayı, iki ribaunt, iki asist, Nikola Vucevic 13 sayı, altı ribaunt, iki asist, Coby White 12 sayıyla oynadı.

NBA’de oynanan maçlarda alınan sonuçlar şöyle:

Detroit Pistons-Charlotte Hornets: 114-97
Cleveland Cavaliers-Phoenix Suns: 111-117
San Antonio Spurs-Golden State Warriors: 102-112
Chicago Bulls-Dallas Mavericks: 92-127
Denver Nuggets-Toronto Raptors: 125-119
Portland Trail Blazers-Boston Celtics: 99-121

Alperen Şengün konuştu: Dizimde bir problem yok

NBA’de Türkiye’yi Houston Rockets formasıyla temsil eden Alperen Şengün geçenlerde Sacramento Kings’e karşı oynadıkları maçta talihsiz bir sakatlık geçirmişti. Parkeyi tekerlekli sandalye eşliğinde terk etmek zorunda kalan oyuncunun MR sonucundan iyi haber geldi. Sakatlığı hakkında konuşan Alperen hayranlarının yüreklerine su serpti. Sosyal medya hesabından açıklama yapan yıldız uzun “Allah’a çok şükür dizimde herhangi bir problem yok. Bileğim burkulduğu için kısa bir tedavi sürecim olacak. Desteğinizi hissetmek bana güç verdi. En kısa zamanda eskisinden daha güçlü dönmek için çalışmalara başlayacağım. Herkese çok teşekkürler” dedi.

Alperen Şengün ucuz kurtardıAlperen Şengün ucuz kurtardı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.