Alperen Şengün ucuz kurtardı

Alperen Şengün Houston Rockets'ın Sacramento Kings'i 112-104 yendiği maçın son anlarında bloğa yükseldikten sonra kontrolsüz şekilde düştü. Tekerlekli sandalye ile sahadan çıkarılan milli oyuncuyu Sacramento takımı ve taraftarı alkışladı.

Spor 11 Mart 2024
Bu haber 2 ay önce yayınlandı
Alperen Şengün acı içinde yerde kaldıktan sonra oyuna devam edemedi.

NBA’de Houston Rockets forması giyen milli oyuncu Alperen Şengün Sacramento Kings ile oynanan maçta sağ dizinden ve ayak bileğinden sakatlanarak salonu tekerlekli sandalyeyle terk etti.

Karşılaşmanın tamamlanmasına 39 saniye kala 108-100 Rockets üstün durumdayken Kings hücumunda bloğa yükselen Alperen Şengün sağ ayağını kontrolsüz şekilde yere yan basarak sakatlandı. Yaşadığı sakatlık sonrası yerden kalkamayan milli basketbolcu sahayı tekerlekli sandalyeyle terk etmek zorunda kaldı. Oyuncuyu Sacramento taraftarı ve oyuncuları alkışlayarak uğurladı.

Milli basketbolcunun dizindeki ve ayak bileğindeki sakatlığının boyutu çekilecek MR sonrası netleşecek. Houston Rockets’in Sacramento Kings’i 112-104 yendiği maçı Şengün 14 sayı, altı ribaunt, ikişer asist ve top çalma ile maçı tamamladı.

Alperen Şengün'den kariyer gecesi: Rekor üstüne rekor kırdı!Alperen Şengün’den kariyer gecesi: Rekor üstüne rekor kırdı!

Bilekte burkulma, kemikte şişme

Alperen MR sonucu günün ilk saatleriyle beraber geldi. Milli basketbolcu diz bölgesinde ciddi bir sakatlık geçirmekten kurtuldu. Bileğinde burkulma olan Alpi’nin diz kemiğinde şişme meydana geldiği belirtildi. Alperen böylece çapraz bağ kopması gibi korkutucu ve son derece ağır sakatlıktan kurtuldu. Oyuncunun şu an yaşadığı sakatlıklar da hafif sakatlıklar değil ve normal sezonu kapatmış olması muhtemel. Ancak daha korkutucu senaryoların gerçekleşmemiş olması büyük şans.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.