Spor 29 Şubat 2024
Bu haber 4 ay önce yayınlandı

Pendikspor’da Ivo Vieira devri sona erdi

Süper Lig ekiplerinden Pendikspor teknik direktörü Ivo Vieira ile yollarını ayırdı. İddialara göre Portekizlinin koltuğuna son olarak Eyüpspor'da görev alan İbrahim Üzülmez oturacak.

Pendikspor, teknik direktörü Ivo Vieira’ya veda etti.

Pendikspor’dan yapılan açıklamaya göre Portekizli teknik adam Ivo Vieira ile yollar ayrıldı. Böylelikle sezona Osman Özköylü yönetiminde giren İstanbul temsilcisi 17 Ekim’de göreve gelen ikinci teknik adamıyla da sezon sonunu göremedi.

Vieira yönetiminde ligde 19 maça çıkan İstanbul temsilcisi amtı galibiyet ve dört beraberlik alırken dokuz kez de rakiplerine yenildi. Türkiye Kupası’nda ise dördüncü turda Isparta 32 Spor’u eleyen Pendik beşinci turda Antalyaspor’a 2-1 yenilerek kupaya veda etti.

Oynanan son maçta 1-0 öne geçtiği karşılaşmada Sivasspor’a 4-1 yenilen Pendikspor Süper Lig’de 26 puanla 19’uncu sırada yer alıyor. Kümede kalma savaşı veren kırmızı-beyazlıların teknik direktörlük koltuğu için İbrahim Üzülmez’le sözleşme imzalaması bekleniyor.

TFF yalanladı: VAR Merkezi'nin arandığı iddiası gerçek dışı!TFF yalanladı: VAR Merkezi’nin arandığı iddiası gerçek dışı!

Ankaragücü, Mauro Icardi'den sonra Mert Hakan Yandaş'ın peşindeAnkaragücü, Mauro Icardi’den sonra Mert Hakan Yandaş’ın peşinde

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.