PFDK’dan İsmail Kartal kararı

Pendikspor maçı sonrası yaptığı açıklamalar nedeniyle TFF tarafından PFDK’ya sevk edilen Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal’a ceza verilmedi.

Spor 3 Kasım 2023
Bu haber 6 ay önce yayınlandı
İsmail Kartal ceza almadı.

Fenerbahçe’nin 5-0 kazandığı Pendikspor maçı sonrası İsmail Kartal, uzatma dakikalarında Ferdi Kadıoğlu’nun yerde kaldığı pozisyonla alakalı penaltı kararı beklediğini, ayrıca 2. goldeki VAR incelemesinin uzun sürmesinin manidar olduğunu belirtti.

Kartal bu açıklamaları sonrası TFF tarafından PFDK’ya sevk edildi. Kurul, İsmail Kartal’a ceza vermedi. Öte yandan Beşiktaş yöneticisi Emre Kocadağ’a da sevkinde disiplin ihlalinin unsurları oluşmadığı gerekçesiyle ceza vermeyen kurulun, siyah-beyazlı kulübe ise taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle 112 bin lira para cezası verildiği aktarıldı.

PFDK’nin, taraftarlarının neden olduğu saha olayları sebebiyle Adana Demirspor, Pendikspor ve Galatasaray’a da 112 bin lira para cezası uyguladığı kaydedildi. Galatasaray’a ayrıca taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle 80 bin lira para cezası verildi.

Fenerbahçe – Trabzonspor maçını Zorbay Küçük yönetecekFenerbahçe – Trabzonspor maçını Zorbay Küçük yönetecek

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.