PFDK’den Volkan Demirel’e ihtar, Emre Belözoğlu’na para cezası

TFF, PFDK cezalarını duyurdu. Akreditasyon kartını görünür şekilde boynuna asmayan Hatayspor'un teknik patronu Volkan Demirel ihtar alırken Ankaragücü teknik direktörü Emre Belözoğlu yaptığı açıklamalar dolayısıyla 39 bin lira para cezası aldı.

Spor 12 Ocak 2024
Bu haber 4 ay önce yayınlandı
PFDK, haftanın cezalarını açıkladı.

Aksiyonu bol Süper Lig sezonunda PFDK’nin mesaisi hız kesmeden sürüyor. Son olarak kulüplere ve teknik direktörlere verilen cezaları açıklayan PFDK’den öne çıkanlar şöyle…

Hatayspor’da teknik direktör Volkan Demirel Süper Lig müsabakasında akreditasyon kartını görünür şekilde boynuna asmamasından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle ihtar cezası aldı. Söz konusu durumu tekrar eden Eyüpspor teknik direktörü Arda Turan birçok kez para cezası almıştı.

Galatasaray’a Konyaspor maçında taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle kısmi tribün kapatma cezası geldi.

Süper Lig'de yabancı sınırı 12'ye düşürüldü, sahadaki 11'de ise sınır kaldırıldıSüper Lig’de yabancı sınırı 12’ye düşürüldü, sahadaki 11’de ise sınır kaldırıldı

Fenerbahçe’ye ise taraftarlarının İstanbulspor maçında neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat, merdiven boşluklarının boş bırakılmaması gibi sebeplerden ötürü toplam 582 bin lira ve bir maç deplasman yasağı gibi cezalar verildi.

Ankaragücü teknik sorumlusu Emre Belözoğlu’na ise Süper Lig müsabakasından sonra basın toplantısında yaptığı açıklamalarındaki sportmenliğe aykırı hareket nedeniyle 39 bin lira ceza verildi.

Trabzonspor’a Ankaragücü deplasmanındaki taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde misafir kulüp olduğu müsabakada 3. kez gerçekleştirilmesinden dolayı 140 bin lira ceza verilmesine hükmedildi.

Türkiye Kupası silbaştan! İsviçre Sistemi geldiTürkiye Kupası silbaştan! İsviçre Sistemi geldi

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.