Polonyalı voleybolcu Smarzek: Türkiye’yi sevmiyorum

Geçen sezonu Brezilya’nın Osasco takımında geçiren ve aynı zamanda Polonya Milli Takımı için de mücadele eden voleybolcu Malwina Smarzek, verdiği röportajda Türkiye’de neden oynamak istemediğini açıkladı.

Spor 9 Haziran 2023
Bu haber 11 ay önce yayınlandı
Smarzek'ten Türk voleyboluna salvo.

Polonyalı pasör çaprazı Malwina Smarzek, konuk olduğu podcastte çarpıcı açıklamalarda bulundu. Geçtiğimiz sezonu Brezilya’da tamamlayan isim, Novara’da beraber çalıştığı ve Fenerbahçe’nin anlaştığı antrenör Stefano Lavarini hakkında konuştu. Smarzek, hocasıyla arasında bir sorun olmadığını ve diğer oyuncularla nasıl iletişim kurduysa kendisiyle de öyle iletişim kurduğunu açıkladı.

Sarı meleklerin yeni hocası belli olduSarı meleklerin yeni hocası belli oldu

Malwina, Lavarini’nin eski takımı Novara’da geçirdiği sorunlu sezonun ardından Rusya’nın Kaliningrad ekibine transfer olmuştu. Polonyalı, burada yaşananlardan sonra depresyon tedavisi görmeye başladığını açıkladı. Smarzek Brezilya’daki takımın kendisine hala borcu olduğunu da  söyledi. Polonyalı, “Neden Türkiye’ye gitmiyorsun, en iyi ödemeyi orada yapıyorlar?” şeklinde gelen soruya “Türkiye’yi sevmiyorum” diyerek yanıt verdi. Smarzek sunucunun Paola Egonu’nun oraya gittiğini hatırlatması üzerineyse “Ama bir yıl sonra geri dönüyor” diyerek karşılık verdi.

Eczacıbaşı ayrılığı duyurdu, transferi açıkladıEczacıbaşı ayrılığı duyurdu, transferi açıkladı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.