Premier Lig ödüllerine Tottenham ambargosu

Ağustos ayının en iyi teknik direktörü ve en iyi futbolcusu ödüllerinin sahibi olan lider Tottenham, eylül ayına da damga vurdu. Ange Postecoglou yeniden en iyi menajer seçilirken Heung Min Son ligde ayın oyuncusu ödülüne layık görüldü.

Spor 14 Ekim 2023
Bu haber 11 ay önce yayınlandı
Tottenham ödül ambargosunu sürdürüyor.

Premier Lig heyecanında ilk iki ay geride kalırken liderlik koltuğu Tottenham’da. 8 haftalık süreci yalnızca 2 kez berabere kalarak 20 puanla geçen Tottenham, tarihinin en iyi başlangıcına imza atarak bu süreci lider geçmeyi başardı. Aynı puandaki ezeli rakibi Arsenal’la çekişme halinde olan ekip bireysel ödüllere de ambargo koymayı sürdürüyor. Tottenham ağustos ayında da ödülleri toplamıştı. Ange Postecoglou ayın menajeri, James Maddison ayın futbolcusu olmuştu. Senaryo ufak bir değişiklikle eylülde yinelendi.

Ayın menajerinde isim değişmezken ayın futbolcusu Koreli kaptan Heung Min Son oldu. Londra ekibi eylül ayında oynadığı 4 maçın 3’ünü kazanıp birinde berabere kaldı. Bu maçlardan biri Liverpool (2-1) diğerini Arsenal’a karşıydı (2-2). Heung Min Son sessiz başladığı sezonun ikinci ayına 6 gol atarak damga vurdu.

Premier Lig’in zirvesinde Topçu akını: City üst üste 2. kez yıkıldıPremier Lig’in zirvesinde Topçu akını: City üst üste 2. kez yıkıldı

Erol Bulut ödülü kaçırdı

Championship’te ayın menajeri için aday gösterilen Erol Bulut ise ödülü kazanamadı. Ligde eylül ayının en iyi menajeri Ipswich Town’ın menajeri Kieran McKenna oldu.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.