PSG gole yeni yıldızlarıyla doydu

PSG, Fransa Ligue 1’de Marsilya’yı 4-0 gibi net bir skorla geçti ve sezonun 3. galibiyetine uzanarak zirve takibini sürdürdü.

Spor 25 Eylül 2023
Bu haber 8 ay önce yayınlandı
PSG, Marsilya'yı farklı yendi rakiplerine gözdağı verdi.

Parc de Princes’te oynanan mücadelede PSG rakibi Olimpik Marsilya’yı ağırladı. Paris’in yeni transferlerinin resmen şov yaptığı bu maçta Marsilya 23/24 sezonunda ilk defa mağlup oldu.

Maça hızlı başlayan taraf her zamanki gibi PSG oldu. Faslı sağ bek Achraf Hakimi’nin attığı golle perdeyi açtı. 32. dakikada Fransız süper yıldız Mbappe sakatlanarak oyundan çıktı ve yerini yeni transferlerden Gonçalvo Ramos’a bıraktı. Hemen Mbappe’nin sakatlığından beş dakika sonra Randal Kolo Muani PSG adına ilk golünü kaydetti ve maçın ilk yarı skoru bu golle alınmış oldu.

İkinci yarıya hızlı başlayan PSG, Mbappe’nin yerine oyuna giren Ramos’un golüyle farkı üçe çıkarttı. Golün asistini de Barcelona’dan yeni transferi Ousmane Dembele yaptı. Maçta tempo hep PSG’nin lehine ilerlerken Kolo Muani’nin içeriye çevirdiği topta Gonçalvo Ramos topu bir kez daha ağlara göndererek skoru tayin etti.

Farioli’nin Nice’i Ligue 1’in zirvesindeFarioli’nin Nice’i Ligue 1’in zirvesinde

Bu sonuçla PSG, puanını 11 yaparak zirvedeki Brest’in 2 puan arkasında 3.sıradaki yerini aldı.

Ligue 1’de gecenin diğer sonuçları:

Metz 0-1 Strasbourg

Le Havre 2-1 Clermont

Lens 2-1 Toulouse

Montepellier 0-0 Rennes

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.