Rafael Nadal müjdeyi verdi: Geri dönüyor

Tenisin yıldız isimlerinden Rafael Nadal uzun süredir kortlardan uzak kalmasına neden olan sakatlığını atlattığını ve 2024’ün ilk grand slami Avustralya Açık’a katılacağını açıkladı.

Spor 2 Aralık 2023
Bu haber 10 ay önce yayınlandı
Nadal'dan geri dönüş mesajı.

Rafael Nadal 2023 sezonunu sakatlıklarla geçirdi. 22 kez grand slam şampiyonu 37 yaşındaki İspanyol birçok turnuvayı kaçırmasına neden olan sakatlığını atlattı. Nadal, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “Bu şekilde bir sonu, hak etmediğimi düşünüyorum. Tüm spor hayatım boyunca hep çalıştım ve bu nedenle emekliliğim, bir basın toplantısıyla olmayacak. Kariyerimi, olması gereken gibi bitirmek için çok çalışacağım. Bir yıl turnuva dışı kalmamın ardından, dönmek için doğru zamanın geldiğini düşünüyorum. Sezonun ilk haftası, Brisbane’de olacağımı duyurmak için hazırım.” ifadelerini kullandı.

Nadal’ın 31 Aralık’ta başlayacak ATP 250 serisi turnuvası Brisbane International’a katılması bekleniyor. İspanyol tenisçinin teklerde iki kez kupaya uzandığı 2024 Avustralya Açık ise 14-28 Ocak tarihlerinde düzenlenecek. Nadal, mayıs ayında düzenlediği basın toplantısında, 2024’ün kariyerinin son sezonu olabileceğini söylemişti.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.