Real Madrid eksildikçe eksiliyor

Real Madrid bu sezon sakatlık açısından en şanssız sezonlarından birini yaşıyor. Arda Güler hâlâ forma giyemezken Villarreal maçında sakatlanan David Alaba da sezonu kapattı.

Spor 19 Aralık 2023
Bu haber 4 ay önce yayınlandı
Real Madrid'de sakatlar kervanına Davi Alaba da katıldı.

Sezon başından beri şanssızlıklar yaşayan Real Madrid’de Fenerbahçe’den transfer edilen Arda Güler’in yanı sıra Eden Militao, Aurelien Tchouameni, Eduardo Camavinga, Kepa Arrizabalaga, Vinicius Junior sakatlıkları nedeniyle uzun süredir forma giyemiyor.

Bu sakatlara 4-1 kazanılan Villarreal maçında David Alaba da eklendi. Real Madrid Alman futbolcunun çapraz bağının yırtıldığını ve ameliyat edileceğini açıkladı. Bu sakatlıkla Alaba sezonu kapattı.

Arda Güler sakatlığı döneminde kendisine destek veren David Alaba için mesaj yayınladı.

Arda Güler’in dönüş tarihi belli oldu

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti “Yeni yıl tatili sonrasında takıma katılacak” dedi. Defensa Central’in haberine göre Arda Güler’in ilk maçı için temkinli yaklaşan Real Madrid sağlık heyeti futbolcunun ocak ayında sahaya çıkmasının daha doğru olacağına kanaat getirdi. Kulüp doktorlarının Arda’nın sağlık durumu yüzde 100 olana kadar en üst düzeyde rekabet etmesini istemediği belirtildi.

Real Madrid evinde farklıReal Madrid evinde farklı

Real Madrid’e 20+10 milyon euro bonservis bedeliyle transfer olan Arda Güler sezon başı hazırlık kampında gerçekleştirilen antrenmanda dizinden sakatlanmıştı. İki ay boyunca sahalardan uzak kalan futbolcu eylül ayının başında geri döndü, ancak Vallecano maçından önce yapılan idmanda bu kez de üst adalesinden sakatlanarak forma bulma şansını kaçırdı. Madrid ekibinde yaşanan sakatlıklar ve Arda Güler başta olmak üzere takımdaki önemli isimlerin sağlık durumlarının sürekli nüksetmesi nedeniyle sağlık ekibinin başındaki Niko Mihic ile yolları ayırdı.

Arda Güler'den Bellingham'a yanıtArda Güler’den Bellingham’a yanıt

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.