Real Madrid’de Camavinga 8-10 hafta yok

Fransa Milli Takım kampında dizinden sakatlık geçiren Real Madrid futbolcusu Eduardo Camavinga'nın 8-10 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklandı.

Spor 18 Kasım 2023
Bu haber 6 ay önce yayınlandı
Real Madrid Camavinga'nın sakatlığını açıkladı.

Camavinga, geçtiğimiz haftalarda Real Madrid’in sözleşmesini uzattığı, yeni yapılanma kapsamında en fazla yatırım yapılan oyunculardan biri. Ancak Real, milli takım kampında yer alan oyuncusundan kötü haber aldı. Camavinga, Fransa Milli Takım kampı idmanında diz dize çarpışma sonucu sakatlık geçirdi.

Yapılan kontroller sonrası Camavinga’nın sağ diz dış yan bağlarının yırtıldığı açıklandı. Oyuncu 8-10 hafta sahalardan uzak kalacak. 21 yaşındaki futbolcu bu sezon 17 maçta forma giymiş ve 1 asist yapmıştı. Bu sezon sakatlıklardan başı fazlaca ağrıyan Real Madrid’de Thibaut Courtois ve Eder Militao’nun yanı sıra Arda Güler de yeşil sahalara henüz dönememişti. Jude Bellingham omzundan sakatlanmış, orta saha oyuncusu Dani Ceballos da hamstrin sakatlığı nedeniyle formasına kavuşamamıştı. Son olarak Vinicius da ülkesinin Kolombiya ile oynadığı maçta sakatlanmış, hamstring sakatlığı geçiren oyuncunun Arjantin maçında oynaması ihtimali az görülmüştü.

Dani Carvajal’den Arda Güler’e: Yalnız değilsinDani Carvajal’den Arda Güler’e: Yalnız değilsin

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.