Real Madrid’in 17’lik yıldızı Endrick, tamamen sahaya odaklı

Real Madrid’in transfer ettiği ve an itibarıyla kariyerini ülkesi takımlarından Palmeiras’ta sürdüren 17 yaşındaki süper yıldız adayı golcü Endrick, özel hayatıyla alakalı konuştu.

Spor 17 Kasım 2023
Bu haber 6 ay önce yayınlandı
Endrick'ten özel hayatıyla alakalı Madrid taraftarlarını sevindirecek sözler.

Endrick ismi, genç yetenekleri takip edenler için birkaç senedir dünya futbolunun en önde gelen isimlerden biri. Öyle ki 17 yaşındaki oyuncu için Real Madrid, 37.5 milyon euro bonservisi gözden çıkardı. 18 yaşını doldurmayı bekleyen oyuncu önümüzdeki yaz döneminde İspanyol devinin kadrosuna katılacak.

Endrick Brezilya’nın yetiştirdiği son süper yetenek olarak kabul ediyor. Ülkesinde Palmeiras takımında forma giyen ve takımıyla beraber şampiyonluk mücadelesi veren Endrick, bu sezon toplamda 49 maça çıktı ve bu karşılaşmalarda 12 gol attı. Forvet pozisyonunda görev alan ve yaşına nazaran güçlü fiziğiyle dikkat çeken oyuncu, son olarak Brezilya Milli Takımı’ndan ilk davetini almıştı. Hatta futbolcunun antrenmanda Arsenal stoperi Gabriel Magalhaes’den yediği omuz darbesi olay olmuş, Endrick’in milli takım arkadaşları tarafından şimdiden Avrupa futboluna hazırlandığı yorumları yapılmıştı.

İddia: Real Madrid, Arda Güler'i depresyondan koruyorİddia: Real Madrid, Arda Güler’i depresyondan koruyor

Kampta soruları yanıtlayan futbolcu, kendisi de Avrupa futboluna hazırlandığını hissettiren yanıtlar verdi. Özel yaşantısıyla alakalı konuşan Endrick “Partilere gitmekten nefret ediyorum. Tartışmalara karışmayı sevmiyorum. İmajımı kirletecek her şeyden uzak duruyorum.” dedi. Brezilyalı yeteneğiyle başta takımı olmak üzere tüm ülkenin ilgi odağı konumunda. Madrid’e transfer yapması ve bu süreçte birçok Avrupa devinin kendisine talip olması da parlak ışıkları ona doğru yöneltiyor. Buna rağmen Endrick, futboldan başka bir şeye odaklanmıyor gibi gözüküyor.

Alonso'nun sözleşmesine Real Madrid maddesiAlonso’nun sözleşmesine Real Madrid maddesi

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.