Kylian Mbappe, Real Madrid’e imza atmış

İspanyol medyası sezon sonunda PSG'den ayrılacağını ilan eden Kylian Mbappe'nin Real Madrid ile beş yıllık anlaşmaya vardığını duyurdu.

Spor 20 Şubat 2024
Bu haber 2 ay önce yayınlandı
İspanyol basınına göre Real Madrid yılın transferinde mutlu sona ulaştı.

Paris Saint Germain’in yüksek maaş teklifine rağmen ayrılacağını bildiren Kylian Mbappe Real Madrid’e imzayı attı. Adı uzun süredir İspanyol devi Real Madrid ile anılan Fransız yıldız sonunda muradına erdi.

Marca’nın haberine göre Real Madrid, Mbappe ile her konuda anlaşma sağladı. Dünya futbolunun bir numaralı vitrini olarak görülen Real Madrid’in yaz transfer dönemine Mbappe şovu ile girmeye hazırlandığı yazıldı. Haberde ayrıca Fransız golcü ile beş yıllık sözleşme imzalandığı belirtildi.

Son yedi sezondur formasını giydiği Paris Saint Germain takımını 30 Haziran’da bırakacağı ifade edilen Kylian Mbappe’nin 2029’a kadar Real Madrid forması giymesi bekleniyor.

Öte yandan Real Madrid’in Mbappe ile 2029’a kadar geçerli olan ve sezon başına brüt 50 milyon euro ile sınırlı bir sözleşme imzalamak istediği de iddia edildi. İspanyol kulübünün Mbappe’nin imaj haklarından da pay almak istediği konuşuluyor. Piyasa değeri 180 milyon euro olarak gösterilen 25 yaşındaki yıldız PSG formasıyla 291 maça çıktı. 244 gol atarken 105 de asist yaptı.

Kylian Mbappe'den bomba karar: Ayrılacağını PSG yönetimine bildirdiKylian Mbappe’den bomba karar: Ayrılacağını PSG yönetimine bildirdi

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.