Real’de imzalar devam ediyor: Eduardo Camavinga

LaLiga ekiplerinden Real Madrid genç orta saha oyuncusu Eduardo Camavinga'nın sözleşmesini 2029 yılına kadar uzattı ve serbest kalma bedelini 1 milyar euro olarak belirledi.

Spor 8 Kasım 2023
Bu haber 6 ay önce yayınlandı
Real Madrid Camavinga'yla da 'devam' dedi.

Eduardo Camavinga, Real Madrid’in orta saha dönüşümü kapsamında yaptığı değerli transferlerden biriydi. 20 yaşındaki oyuncu 2021 yazında Rennes’den 31 milyon euro karşılığında kadroya dahil edildi. Camavinga, transfer olduktan sonra orta sahadaki birçok farklı pozisyonda forma giydi. Hatta Ancelotti onu sakatlıkların etkisiyle bir dönem sol bekte bile değerlendirdi. Çok yönlü Fransız orta saha oyuncusu ne kadar değerli bir parça olduğunu kanıtladı. Camavinga’nın ismi geçtiğimiz yaz bazı Premier Lig kulüpleriyle anıldı ancak Real Madrid bu iddiaları boş çıkarıp onu takımda tuttu.

Başkent ekibi şimdi de oyuncusuyla sözleşme uzattı. Transfermarkt verilerine göre 90 milyon euro piyasa değeri olan oyuncunun sözleşmesi 2029’a uzatılırken 1 milyar euro serbest kalma maddesi eklendi. Camavinga bu sezon Real formasıyla toplamda 15 maça çıkarken bu maçlarda 1 asistle skora katkı sağladı.

Arda Güler ve Serdar Saatçı’nın rakip olduğu maça Halil Umut Meler atandıArda Güler ve Serdar Saatçı’nın rakip olduğu maça Halil Umut Meler atandı

Ancelotti’den transfer mesajı

Bu akşam oynanacak Braga maçı öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan teknik direktör Carlo Ancelotti de dış transferle alakalı bilgi verdi. Ancelotti devre arası transfer döneminde hamle yapıp yapmayacaklarıyla alakalı gelen soruya “Hiçbir transfer yapmayı düşünmüyoruz. Ocak transfer dönemi bizim için kapalı. Militao ve Courtois sezon bitmeden dönecekler. Ocakta hiçbir şey olmayacak. Belki gelecek yaz bakarız” diyerek yanıt verdi.

Arda Güler kulübede, Real Madrid 2. sırada kaldıArda Güler kulübede, Real Madrid 2. sırada kaldı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.