Arda Güler İspanya’da gündem: Keskin nişancı

La Liga'da şampiyonluğunu ilan eden Real Madrid Alaves'i 5-0 mağlup ederken Arda Güler takımının son golünü attı. İspanyol basını 19 yaşındaki milli futbolcu için övgü dolu ifadeler kullandı.

Spor 15 Mayıs 2024
Bu haber 2 ay önce yayınlandı
Arda Güler, 81'de önüne düşen topu güzel bir vuruşla ağlara yolladı.

LaLiga’nın 36. haftasında şampiyon Real Madrid milli futbolcu Arda Güler’in bir gol attığı karşılaşmada Deportivo Alaves’i 5-0 yendi. Milli futbolcu bu sezon 11. maçında dördüncü kez gol sevinci yaşadı.

Oyuna 62’de Eduardo Camavinga’nın yerine giren 19 yaşındaki milli futbolcu 81’de skoru 5-0 yapan golü attı. Bu dakikada Rodrygo sol kanattan aldığı topla ceza alanına daldı. Vurduğu şut sekerek Arda Güler’in önüne geldi. Onun bekletmeden vuruşunda top filelere gitti.

Ancelotti, maç sonunda Arda Güler’i kutladı.

Golün ardından Real Madrid Teknik Direktörü Real Madrid’in teknik direktörü Carlo Ancelotti’nin tepkisi de dikkat çekti. Arkasına dönerek gülen İtalyan çalıştırıcının bu tavrı kameralara yansıdı. Ancelotti karşılaşmanın ardından Arda Güler için “Bütün takım onu çok seviyor. Kulüpteki herkes ve teknik ekip onu seviyor. O en gencimiz. Daha önce de söylemiştim, çok yetenekli. Goller atıyor, bazen istemese de gol atıyor. Futbol topu ona aşık. Bu çok net. Burada olduğu için çok mutluyuz. Gelecekte de bizimle olacak” dedi. Defensa Central’in haberine göre Arda Güler, Ancelotti’nin kendisiyle ilgili sözleri için “Hocamız kesinlikle haklı. Gol beni bile şaşırttı. Dört gol attım ve atabildiğim zaman da atıyorum” dedi.

İspanyol basını milli futbolcudan övgüyle bahsetti. Arda Güler için yazılanlar özetle şöyle…

AS: Real Madrid, Alaves karşısında bir parti düzenledi. Ancelotti güzel giden geceyi Arda Güler ile taçlandırmak istedi. Türk futbolcu bir orta sahadan çok keskin bir nişancı olduğunu gösterdi.

El Pais: Rodrygo’nun ayağından çıkan şutu kapan Güler’in vuruşu yine gol oldu. Türk yetenek üstüne düşeni yapıyor.

El Mundo: Arda Güler’in son golde bir kez daha gösterdiği gibi bir hedefi de var.

Mundo Deportivo: Arda Güler 81. dakikada beşinci golü atarak partiye katıldı.

Ultuma Hora: Arda Güler golle olan aşk ilişkisini sürdürdü.

Sport: Arda Güler sadece yetenekli bir oyuncu değil aynı zamanda bir golcü olduğunu da kanıtladı.

Arda Güler durmuyor, gollerine devam ediyorArda Güler durmuyor, gollerine devam ediyor

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.