Ricardo Quaresma’dan Suudi Arabistan çıkışı: Gitmem, satılık değilim

39 yaşındaki Ricardo Quaresma, "Suudi Arabistan takımlarına saygı duymak zorundayız. Paraları varsa bırakalım harcasınlar, iyi de harcıyorlar. Ben oraya transfer olur muydum? Hayır. Satılık değilim" dedi.

Spor 2 Temmuz 2023
Bu haber 11 ay önce yayınlandı
Quaresma, Süper Lig'de Beşiktaş ve Kasımpaşa forması giydi.

Süper Lig’de daha önce Beşiktaş ve Kasımpaşa formaları giyen Ricardo Quaresma, Suudi Arabistan’a transferiyle ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı. 39 yaşındaki Ricardo Quaresma, katıldığı bir etkinlikte yaşının ilerlemiş olmasının kendisi için bir şey ifade etmediğini söyledi.
Portekiz futbolcu, “Futbol için çok mu yaşlıyım? Bu futbola nasıl baktığınızla alakalı bir durum. Şayet ben yaşlıysam, benden daha yaşlı olan ancak genç futbolculardan daha fazla dakika oynayan Pepe’ye bakın. Bu sizin futbola nasıl baktığınızla alakalı” dedi.

Luka Modriç, Suudi Arabistan'dan gelen 200 milyon Euro'luk teklifi reddetti, 1 yıl daha Real'de kaldıLuka Modriç, Suudi Arabistan’dan gelen 200 milyon Euro’luk teklifi reddetti, 1 yıl daha Real’de kaldı

Quaresma, konuşmasına şöyle devam etti: “Porto’da oynasam da oynamasam da her zaman benim kalbimde olacak. Porto taraftarı olarak doğmadım ama Porto taraftarı olarak öleceğim. Bir kulüp bana teklifle geldiğinde oturup o kulübün projesini ve buna değip değmeyeceğini anlamam gerekli… Gizemden hoşlanan biri değilim. Mesele nerede olduğunu anlamak.”

Transferde Suudi Arabistan çılgınlığını değinen Quaresma, “Suudi Arabistan takımlarına saygı duymak zorundayız. Paraları varsa bırakalım harcasınlar, iyi de harcıyorlar. Ben oraya transfer olur muydum? Hayır. Satılık değilim” dedi.

Messi, Suudi yeşilini keşfetti!Messi, Suudi yeşilini keşfetti!

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.