Rizespor dolu dizgin! Konyaspor sonunu getiremedi

Konyaspor, Rizespor'a karşı 89. dakikaya 1-0 önde girdiği maçı 2-1 kaybetti. Karadeniz ekibi böylece ardı ardına üçüncü, deplasmanda ikinci galibiyetini aldı.

Spor 17 Eylül 2023
Bu haber 8 ay önce yayınlandı
Rizespor son dakikalarda bulduğu gollerle 3 puanla evine döndü.

Konyasqor için her şey çok iyi gidiyordu. Rizespor’u konuk ettikleri maçta üstün bir ilk yarı oynamış, 34’te bir duran top organizasyonunda savunmadan gelen Uğurcan’ın golüyle öne geçmişlerdi. Son dakikalarda rakip baskı kurmuştu ancak pozisyon vermiyorlardı.

Afrika Kupası'nda 80 Süper Lig oyuncusu! Beşiktaş kara kara düşünüyorAfrika Kupası’nda 80 Süper Lig oyuncusu! Beşiktaş kara kara düşünüyor

Her şey yolunda giderken Rizesporlu Minchev ceza alanı içerisinde Soner’in müdahalesiyle yerde kaldı. Hakem penaltı noktasını gösterdi. 89’da Gustavo’nun penaltısıyla skora denge geldi. O ana kadar çok disiplinli mücadele eden Konyaspor, o dakikadan sonra her şeydeğişti. Galibiyet için şuursuzca yüklenirken 90+3’te orta alanda topu kaptırdılar. Gaich kaleci Bernardoni’yi de çalımlayarak Konyaspor deplasmanında Rizespor’a 3 puan getiren golü attı.

Transfer şampiyonu oldum diye sevinme... Son 10 yılda sadece 3'ü ipi göğüslediTransfer şampiyonu oldum diye sevinme… Son 10 yılda sadece 3’ü ipi göğüsledi

İlhan Palut yönetimindeki Karadeniz ekibi, Trabzon’dan sonra bir başka zorlu deplasman olan Konya’da da kazanırken ardı ardına 3. galibiyetini aldı. Rizespor 10 puanda. Konyaspor ise 8 puanda kaldı.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.