Rizespor, Gümrük duvarına tosladı

Süper Lig'de ilk üç için iddialı ekiplerden Rizespor, kümede kalma mücadelesi veren Karagümrük deplasmanından 4-0 mağlup ayrıldı.

Spor 29 Ocak 2024
Bu haber 3 ay önce yayınlandı
Karagümrük ve Rizespor'un maçında ev sahibi ekip dört golle güldü.

Şota Arveladze’nin çalıştırdığı Karagümrük ile İlhan Palut’un takımı Rizespor İstanbul’da karşı karşıya geldi. Ligin üçüncü sırası için iddialı Karadeniz ekibi, küme düşme hattından kurtulmak isteyen rakibine konuk oldu.

Maç boyunca topa daha fazla sahip olan Karagümrük bulduğu fırsatları gole çevirerek sonuca gitti. 38. dakikada Valentin Eysseric takımını öne geçirdi. 66. dakikada Serdar Dursun penaltıdan topu ağlara yolladı fark ikiye çıktı. 75. dakikada bu kez Münir Levent Mercan sahne aldı ve skoru 3-0’a getirmeyi başardı. Karşılaşmaya noktayı Can Keleş 85. dakikada koydu ve Karagümrük sahadan 4-0 galip ayrılmayı başardı. Bu skorla Karagümrük 24 puanla 16. sıraya yükseldi. Rize ise 35 puanla 5. sırada kaldı ve Beşiktaş’ın yenildiği haftada rakibini geçme fırsatını tepti.

Sacha Boey’dan Galatasaray’a veda, Bayern Münih’e merhaba: İşte tarihi bonservis bedeli…Sacha Boey’dan Galatasaray’a veda, Bayern Münih’e merhaba: İşte tarihi bonservis bedeli…

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.