Roberto Mancini’nin İtalya Milli Takımı’ndan istifasını eşi duyurmuş

İtalya Futbol Federasyonu Başkanı Gabriele Gravina, İtalya Milli Takım'dan istifa eden Roberto Mancini'yi sert sözlerle eleştirdi.

Spor 24 Ağustos 2023
Bu haber 9 ay önce yayınlandı
Roberto Mancini bir dönem Galatasaray'ı da çalıştırmıştı.

Bir dönem Galatasaray’ın da teknik direktörlüğünü yapan Roberto Mancini, sürpriz bir kararla İtalya Milli Takımı’ndaki görevinden istifa etti. İtalya Futbol Federasyonu Başkanı Gabriele Gravina, Mancini hakkında sitemkar açıklamalarda bulundu.

İtalya'da Mancini out Spalletti in!İtalya’da Mancini out Spalletti in!

Corriere della Sera’ya konuşan Gabriele Gravina, “İstifasını ilk kez avukatı olan eşi Silvia Fortini’den, Futbol Federasyonu ofisine sözleşme feshi için resmi bir heyetin gelmesinden bir gün önce duydum” dedi. Mancini’nin samimiyetsiz tavrına dikkat çeken Gravina, “Mancini gözümün içine bakarak iradesini bana belirtseydi daha çok memnun olurdum” diye konuştu.

İtalya’da Mancini şoku: İstifa ettiİtalya’da Mancini şoku: İstifa etti

İtalya Milli Takımı’nı çalıştıran Roberto Mancini’nin flaş istifasının ardından deneyimli teknik adamın Suudi Arabistan’dan teklif aldığı öne sürüldü. Bu cazip teklifi kabul eden Mancini’nin apar topar İtalya Milli Takımı’ndan istifa ettiği belirtildi. Mancini hakkında ortaya atılan iddialar henüz resmiyete dönüşmedi. 58 yaşındaki çalıştırıcıdan boşalan İtalya Milli Takımı’nın teknik direktörlük koltuğu ise Luciano Spaletti ile dolduruldu.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.