Rodrigo Becao takımla çalıştı

Fenerbahçe'de Rodrigo Becao, dün yapılan idmanın ilk bölümünde takımla beraber çalıştı. Brezilyalı stoper bir süredir sakatlığı nedeniyle forma giyemiyor.

Spor 20 Ocak 2024
Bu haber 4 ay önce yayınlandı
Becao geri döndü.

Fenerbahçe’de stoper bölgesinin kritik ismi Rodrigo Becao takımla çalıştı. Son olarak 29 Ekim 2023 tarihinde Pendikspor’la oynanan karşılaşmada forma giyen Becao sakatlandı. Ameliyat olan futbolcu o tarihten beri takımından uzak. Birkaç hafta önce bireysel idmanlara başlayan deneyimli isin dün gerçekleşen antrenmanın ilk bölümünde takımla çalıştı.

Şubat ayı başına doğru sağlığına kavuşup forma giymeye başlaması beklenen Brezilyalı, sakatlanmadan önce ilk 11’in vazgeçilmez isimlerinden biriydi. Alexander Djiku’nun Gana Milli Takımı’yla beraber Afrika Uluslar Kupası’nda olmasıyla birlikte Becao’nun önemi daha artmıştı. Leonardo Bonucci transferini yapan ve son günlerde Çağlar Söyüncü için de harekete geçen takımın stoper rotasyonundaki derinlik için Becao’ya hala ihtiyacı var. Becao bu sezon toplam 13 maçta forma giyerken takımına 1 golle skor katkısı vermişti. Ancak oyuncunun gol katkısından ziyade savunmadaki liderliği ve saha içindeki ağırlığı elbette Fenerbahçe’nin hasret duyduğu temel özellikler.

Fenerbahçe yenilgisi sonu olduFenerbahçe yenilgisi sonu oldu

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.