Roma’da 90 dakika sessizlik 3 dakika fırtına!

Serie A’da haftanın en önemli maçlarından birinde Roma, Milan’ı ağırladı. 90 dakika 0-0’la geçilirken sonucu belirleyen goller duraklama dakikalarında geldi.

Spor 30 Nisan 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
Roma ve Milan 90 dakika düğümlendi, 3 dakikada çözüldü.

Roma ve Milan, Juventus’un 15 puan silme cezasının kalkmasıyla beraber daralan Şampiyonlar Ligi potasına girmeye çalışan iki takım. İki ekip, haftaya 56’şar puanla başladılar.

İlk yarı iki takımın karşılıklı ataklarıyla geçildi ancak taraflar buldukları fırsatlardan yararlanamadılar. İkinci yarıda pozisyon zenginliği ilk yarıya nazaran daha düşük olsa da fırtına öncesi sessizlik 90+4. dakikada bozuldu. Roma’da Zeki Çelik’in pasında ceza alanı içinde topla buluşan Tammy Abraham takımını 1-0 öne geçirdi. Ancak maçta son sözü Milan söyledi. 90+7’de Rafael Leao’nun ortasında arka direkte şutu atan Alexis Saelemaekers  maçın sonucunu belirleyen golü attı.

Bu sonuçla iki takım da puanını 57 yaptı. Milan 4, Roma 5. sırada kaldı. İki takımın haftanın sonunda yerini tayin edecek maç bugün 13.30’da Inter ile Lazio arasında Guiseppe Meazza’da oynanacak.

Serie A’da günün diğer sonucu:

Torino – Atalanta

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.