Sacha Boey Bayern Mühih’te galibiyetle siftah yaptı

Bundesliga'da Bayern Münih, sahasında Borussia Mönchengladbach'ı 3-1 yendi. Alman devinin Galatasaray'dan transfer ettiği Sacha Boey 62. dakikada oyuna girdi.

Spor 4 Şubat 2024
Bu haber 3 ay önce yayınlandı

Bundesliga’nın 20. haftasında Bayern Münih, Borussia Mönchengladbach’ı konuk etti. Allianz Arena’da oynanan karşılaşmada ev sahibi 35. dakikada Nico Elvedi’den gelen golle yenik duruma düştü. Geri dönmeyi başaran Bayern Münih, 45’te Aleksandar Pavlovic, 70’de Harry Kane ve 86’da Matthijs de Ligt’in ağlara gönderdiği topla 3-1 kazandı.

Galatasaray’dan transfer edilen Sacha Boey, 62. dakikada oyuna girerek Bayern Münih formasıyla ilk maçına çıktı. Fransız futbolcu, uzatmalar dahil 32 dakika sahada kaldı. 24 kez topla buluşan 23 yaşındaki Boey, 15 pas denemesinin 12’sinde başarılı oldu. Beş kez ikili mücadeleye giren Fransız, bunların ikisinden galip çıktı. Boey ayrıca üç faul yaptı ve bir top uzaklaştırdı. Sırasıyla Union Berlin, Augsburg ve Mönchengladbach’ı eden Bayern Münih, puanını 50’ye çıkardı.

Dursun Özbek: Boey tranferi ilmek ilmek dokunmuş çok güzel bir satış olduDursun Özbek: Boey tranferi ilmek ilmek dokunmuş çok güzel bir satış oldu

Lider Bayer Leverkusen ise Darmstadt 98 deplasmanında Nathan Tella’nın 33 ve 52. dakikalarda attığı gollerle 2-0 kazandı. Bu sonuçla Xavi Alanso’nun takımı puanını 52 yaptı ve liderliğini sürdürdü.

Mainz – Werder Bremen 0-1

Bochum -Ausburg 1-1

Freiburg – Stuttgart 1-3

Köln – Eintracht Frankfurt 2-0

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.