Sacha Boey için Arsenal iddiası

Galatasaray’ın sağ bekte görev yapan yıldız oyuncusu Sacha Boey için Arsenal iddiası ortaya atıldı. Habere göre Londra devi, Boey’le ilgilenen iki İngiliz kulübünden biri.

Spor 28 Mayıs 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
Boey için Arsenal iddiası.

Galatasaray’da sezonun yıldızlarından ve en istikrarlı isimlerinden Sacha Boey’in ismi Avrupa’nın devleriyle anılmaya başlandı. Kıtanın önde gelen gazetecilerinden Fabrizio Romano’nun haberin göre Premier Lig’i ikinci sırada tamamlayan ve gelecek sezon Şampiyonlar Ligi’ne dönen Arsenal, oyuncuyla ilgilenen kulüplerden biri. Romano’nun haberinde Arsenal’ın oyuncuya ilgi gösteren iki İngiliz takımından biri olduğu ayrıntısı da yer alıyor. Bir diğer detay ise Galatasaray yönetiminin Londra’da gerçekleşen görüşmelerde oyuncu için 25 milyon Euro talep ettiği.

22 yaşındaki Sacha Boey, 2021 yazında 1.15 milyon Euro karşılığında Rennes’den transfer edildi. Oyuncunun atletik özellikleri ve bindirmelerle hücuma yaptığı katkı dikkat çekici. Boey bu sezon Galatasaray formasıyla toplam 31 maçta forma giydi, 1 gol attı 4 asist yaptı.

Galatasaray bildirdi: Dries Mertens ile 1 yıl dahaGalatasaray bildirdi: Dries Mertens ile 1 yıl daha

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.