Saran Fenerbahçe başkan adaylığına hazırlanıyor: İTO’dan istifa etti

Fenerbahçe başkanlığı için aday olacağını açıklayan Sadettin Saran seçim çalışmaları sebebiyle İstanbul Ticaret Odası'ndaki meclis üyeliğinden istifa ettiğini açıkladı.

Spor 14 Mart 2024
Bu haber 2 ay önce yayınlandı
Sadettin Saran, ITO'daki görevlerinden Fenerbahçe'de yürüteceği seçim çalışmaları sebebiyle istifa etti.

Geçmişte Ali Koç aday olmazsa Fenerbahçe’yi yönetmeye talip olacağını söyleyen Sadettin Saran Fenerbahçe başkan adaylığı çalışmalarını yürütmek için İstanbul Ticaret Odası’ndaki görevlerinden ayrıldığını duyurdu.

‘Ekibimle birlikte yola çıkıyoruz’

İTO’nun mart ayı meclis toplantısına katılan Saran odanın parçası olmaktan onur duyduğunu belirterek “Geldiğimiz noktada Fenerbahçe Spor Kulübü başkanlığı adaylığımla ilgili çalışmalar nedeniyle İTO meclisinden üzülerek ayrılmak durumundayım. Sizlere veda ederken burada gördüğüm samimiyeti hiçbir zaman unutmayacağımı ifade etmek istiyorum. Sevgili dostlarım ekibimle birlikte Fenerbahçe’yi şampiyon yapmak için yola çıkıyoruz. Bu uğurda yalnızca Fenerbahçe’nin değil, Türk sporunun, olimpik sporcularımızın başarısı için de çalışacak, ülkemizin ismini Avrupa’da ve Olimpiyatlarda en iyi şekilde temsil edecek planlar ve hayallerle çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

Fenerbahçe’de başkanlık seçimi haziran ayında yapılacak. İki dönemdir başkanlık görevini yürüten Ali Koç’un yeniden aday olmayacağını açıkladığı kongrede Sadettin Saran hariç henüz resmi aday yok.

Fenerbahçe taraftarı ikiye bölünecekFenerbahçe taraftarı ikiye bölünecek

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.