Sahada muhteşem goller, tribünde kavga! Galip Kasımpaşa

Kasımpaşa- Ankaragücü karşılaşması harika bir mücadeleye sahne oldu. Ev sahibi son dakikada Ben Ouanes ile 3-2 kazandı. Maç sonrası Protokol Tribünü'nde kavga çıktı.

Spor 13 Ağustos 2023
Bu haber 9 ay önce yayınlandı
Kasımpaşa -Ankaragücü maçında jeneriklik goller vardı.

Süper Lig’de 2023/24 sezonunin ilk haftasında Kasımpaşa, Ankaragücü’nü konuk etti. Maç dengeli başladı. İki takım da pozisyona girmekte zorlandı. 30. dakikada Aytaç Kara, sol çaprazdan kazanılan serbest vuruşta topu falsolu şekilde kaleye gönderdi. Kimsenin dokunamadığı top filelere gitti ve Kasımpaşa 1-0 öne geçti. Bu gol aynı zamanda ilk yarının sonucu oldu.

Kayserispor, Galatasaray'a yine çelme taktıKayserispor, Galatasaray’a yine çelme taktı

İkinci yarıda heyecan fırtınası vardı. 69’da Kasımpaşa, savunmanın hatısını iyi değerlendirdi. Hajradinovic’in pasında topu önüne alan Fall, penaltı noktasının gerisinden yaptığı vuruşla farkı ikiye çıkardı. Bu dakikadan sonra Ankaragücü’nün dönüşü vardı. 73. dakikada Efkan’ın bulduğu golle MKE Ankaragücü farkı bire indirdi. 35 metre kaleyi çepheden gören bir noktadan kullandığı serbest vuruşta sağ ayak içiyle çok sert sol üst köşeye gönderdi ve top ağlara gitti.

Futbol 11’e 11 oynanır ve sonunda Lineker kazanırFutbol 11’e 11 oynanır ve sonunda Lineker kazanır

78. dakikada Alper’in sol çizgiden çevirdiği topa kaleci dokundu ve seken topu altıpas çizigisinin az gerisinde Cephas sağ ayağıyla vurarak ağlara gönderdi. Böylece Ankaragücü, 2-0 geriye düştüğü maçta beraberliği yakaladı.
Maç böyle bitecek denirken Kasımpaşa’ya galibiyeti getiren golü Ben Ouanes attı. Tunuslu futbolcu 90+3.’te ceza sahası dışından güzel bir şut çıkaran oyuncu 90’a buldu.

Maçbittikten sonra yaşanan kavgayı polis ayırdı.

Karşılaşma 3-2 biterken hakemin bitiş düdüğüyle Recep Tayyip Erdoğan Stadı Protokol Tribünü karıştı. İki takımın temsilcileri arasında sözlü başlayan tartışma kavgaya dönüştü. Yumrukların atıldığı kavga, araya girenler ile emniyet güçlerinin müdahalesiyle sona erdi.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.