Sakatlığını atlatan Toprak Razgatlıoğlu pistlere dönüyor

Superbike'ta 2024 sezonu şampiyona lideri milli sporcu Toprak Razgatlıoğlu geçirdiği kazada uğradığı sakatlığı atlattı ve pistlere geri dönüyor. Fransa ve İtalya'daki yarışları kaçıran Toprak'ın dönüşü Aragon'da gerçekleşecek.

Spor 26 Eylül 2024
Toprak Razgatlıoğlu iyileşti, dönüş tarihi kesinleşti.

Superbike’ta başarıdan başarıya koşup üst üste yarış kazanma rekorunu eline geçiren Toprak Razgatlıoğlu sezonun sekizinci ayağı olan Fransa yarışının ikinci antrenman seansında geçirdiği ağır kazanın ardından tedavi altına alınmıştı. Avusturya’daki rehabilitasyon sürecinde iki yarış kaçıran Toprak’ın pistlere geri döneceği tarih merak ediliyordu. Milli sporcunun takımı BMW Motorrad WorldSBK’den yapılan açıklamayla Toprak’ın durumu netleşti.

Takımdan yapılan duyuruda Toprak Razgatlıoğlu’nun 27-29 Eylül tarihleri arasında koşulacak Aragon yarış hafta sonuna katılacağı açıklandı. Açıklamada ayrıca cuma günü yapılacak antrenmanın ardından Toprak’ın durumunun yeniden değerlendirileceği ve alınacak sağlık raporuna göre hafta sonunun devamında yer alıp almayacağına karar verileceği bildirildi.

Şampiyonada 92 puan farkla lider konumda olan ulunan Toprak’ın avantajı Magny-Cours ve Cremona’daki yarışları kaçırmasının ardından 13 puana kadar düşmüştü. Nicolo Bulega bu süreçte iki yarış galibiyeti elde ederek şampiyon olma yolunda önemli adımlar atmıştı. Toprak geri dönüşünden sonra avantajını geri kazanmak için mücadele edecek.

Toprak Razgatlıoğlu'nun talihsiz günü: Kaza geçirdi, Fransa'da yarışamayacakToprak Razgatlıoğlu’nun talihsiz günü: Kaza geçirdi, Fransa’da yarışamayacak

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.