Saliha Şahin Polonya’ya Sultanlar için gitmiş

Milli voleybolcu Saliha Şahin geçen sezonu Chemik Police'te geçirme nedenini Filenin Sultanları arasında yer almak olarak açıkladı. Şahin Fenerbahçe'nin yeni antrenörü Fenoglio hakkında da konuştu.

Spor 4 Eylül 2024
Bu haber 4 hafta önce yayınlandı
Saliha'dan milli takım açıklaması.

Yaz transfer döneminde Beşiktaş’a imza atan ve Sultanlar Ligi’ne dönen Saliha Şahin geçen sezonki Polonya macerası hakkında konuştu. Chemik Police’de forma giyen Şahin “Milli takımla ilgili söyleyebileceklerim hepinizin de bildiği şeyler. Siz ne kadar beklemiyorsanız ben de o kadar beklemiyordum. Çünkü Polonya’ya gitmemin bir nedeni de milli takımdı. Yoksa burada da kalabilirdim, bu kadar çabalamayabilirdim milli takıma girmek için. Bütün sezon kurduğum hayallerin hiçbirinde yer alamadım, böyle söyleyeyim. Mental olarak evet yordu. Yormadı daha doğrusu üzdü. Ama bir süre sonra şunu anladım: Benim kararım değil ve yapabileceğim hiçbir şey yok, çünkü oradan uzağım şu an” dedi.

Saliha Şahin geçen sezon Chemik Police’te birlikte çalıştığı başantrenör Marco Fenoglio hakkında “Fenoglio inatçı bir adam. Maçtan önce maç konuşmalarında rakibi elinden gelse öldürmemizi isteyecek bir antrenör” dedi. Fenoglio yeni sezonda Fenerbahçe’de çalışacak. Saliha Şahin aktif sporcular arasında bir rüya takım oluşturması istenince “Elif Şahin, Tijana Boskovic, Gabi Guimaraes, Eda Erdem, Sarah Fahr ve Monica De Gennaro” isimlerini saydı.

Zehra Güneş ve Cansu Özbay'ın dönüş tarihini VakıfBank açıkladıZehra Güneş ve Cansu Özbay’ın dönüş tarihini VakıfBank açıkladı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.