Şampiyonlar Ligi’ne Galatasaray damgası

Manchester United maçında iki gol ve bir asistle oynayan Faslı yıldız Hakim Ziyech, Şampiyonlar Ligi'nde en iyi 11'e seçerken haftanın futbolcusu adayı olarak gösterildi. Kerem Aktürkoğlu'nun ağlara gönderdiği top da haftanın golü olabilir.

Spor 1 Aralık 2023
Bu haber 6 ay önce yayınlandı
Kerem Aktürkoğlu en güzel gol, Hakim Ziyech haftanın futbolcusu adayı.

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu’nun 5. haftasında konuk ettiği Manchester United ile 3-3 berabere kalan Galatasaray’da performanslarıyla öne çıkan Hakim Ziyech ve Kerem Aktürkoğlu, ‘haftanın enleri’ adayları arasında. UEFA’dan yapılan açıklamaya göre, Manchester United’a karşı iki gol, bir asistle oynayan Galatasaraylı Ziyech, haftanın 11’ine seçildi. Şampiyonlar Ligi’nde haftanın 11’inde şu isimler bulunuyor:

Kaleci: Gregor Kobel (Borussia Dortmund).

Defans: Lewin Blum (Young Boys), Mikola Matviyenko (Shaktar Donetsk), Joao Cancelo (Barcelona).

Orta Saha: Phil Foden (Manchester City), Jude Bellingham (Real Madrid), Joao Mario (Benfica), Bukayo Saka (Arsenal), Hakim Ziyech (Galatasaray).

Forvet: Ciro Immobile (Lazio), Gabriel Jesus (Arsenal).

Şampiyonlar Ligi haftanın ilk 11’i, UEFA’nın Fantasy Futbol oyununda en yüksek puanı alan oyunculardan oluşuyor.

Hakim Ziyech, ayrıca Şampiyonlar Ligi’nde ‘haftanın oyuncusu’ adayları arasında gösterildi.

Lazio-Celtic (2-0) maçında fileleri iki kere sallalan Ciro Immobile, Benfica-Inter (3-3) maçında Portekiz ekibinin 3 golünü de atan Joao Mario ve Manchester City-Leipzig (3-2) maçında bir gol, iki asist ile oynayan Phil Foden, haftanın oyuncusu için diğer adaylar oldu.

Kerem Aktürkoğlu’nun golü, haftanın en iyisine aday

Galatasaray’a Manchester United karşısında 71. dakikada 3-3 beraberliği getiren Kerem Aktürkoğlu, haftanın golü için dört aday arasında kendisine yer buldu. Haftanın golü adaylarından ikisi Galatasaray-Manchester United maçında atıldı. Kerem Aktürkoğlu dışında, Manchester United’ın ikinci golüne imza atan Bruno Fernandes de adaylar arasında ilan edildi. Arsenal’den Martin Odegaard’ın Lens’e, Real Madrid’den Rodrygo’nun da Napoli’ye karşı golleri, haftanın en iyileri için adaylar arasında duyuruldu.

Avrupa basını 'Cehennem'in günahkarı olarak Onana'yı seçti!Avrupa basını ‘Cehennem’in günahkarı olarak Onana’yı seçti!

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.