Samsunspor, Altınordu’yu satın alıyor

Süper Lig ekiplerinden Samsunspor TFF 2. Lig'de mücadele eden ve yeni bir döneme gireceğini açıklayan İzmir temsilcisi Altınordu'yu satın almaya hazırlanıyor.

Spor 15 Mayıs 2024
Bu haber 2 ay önce yayınlandı
Altınordu, Samsunspor bünyesine katılabilir.

İzmir temsilcisi Altınordu’nun geçen sene TFF 2. Lig’de düşmesinden sonra kulübü devretme kararı alan Başkan Seyit Mehmet Özkan sonra bu karardan vazgeçmişti. Özkan’ın yeni sezon öncesi yatırımcılarla görüşmeleri sıklaştırdığı öğrenildi. Kulübün internet sitesindeki yazısında yeni bir döneme gireceklerini belirtip şampiyonluğa oynayacak bir takım kurulacağının sinyalini veren Başkan Özkan ilk iş olarak Teknik Direktör Atilla Küçüktaka ve ekibiyle yolları ayırdı.

Son olarak iç sahada oynanan Ankaraspor maçı öncesi antrenör ekibine plaket vererek teşekkür eden Seyit Mehmet Özkan’ın Samsunspor’la temas halinde olduğu belirtildi. Altınordu’nun A takımın yarışmacı haklarını satıp akademide yetiştirici olarak hizmet vermeye devam etmesi bekleniyor. Bu arada A takımda sözleşmesi sona eren 10 oyuncuyla yollar ayrıldı. Kadroda 15 futbolcu kaldı.

Atilla Küçüktaka: Kulübümüzün geleceğe güzel adımlar atmasını istiyoruz

Altınordu’da geçirdiği uzun yılların ardından görevden ayrılan teknik adam Atilla Küçüktaka kariyerine başka bir kulüpte devam edeceğini açıklayarak “Yeni dönemde biz olmayacağız. Altınordu’daki görevimiz sona erdi. Kulübümüzün geleceğe güzel adımlar atmasını istiyoruz, temennimiz bu yönde. Burada dokuz yıl boyunca hem kaleci antrenörlüğü bölümünde, hem de son sezon en zoru olan teknik adam olarak çalıştım. Ekip halinde çok değerli kaleciler yetiştirdik. Bu sezon gencecik takımın ligde kalması da çok önemliydi. Ekip olarak başardık. İnşallah kulübümüz adına çok güzel bir gelecek olur. Ayrılsak da her zaman Altınorduluyuz” dedi.

Arda Güler İspanya'da gündem: Keskin nişancıArda Güler İspanya’da gündem: Keskin nişancı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.