Şanlıurfa’da futbolcular idmana çıkmadı, sosyal medyadan paylaşım yapıldı

TFF 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor'da futbolcuların maaşlarını alamadıkları için idmana çıkmadığı ortaya çıktı. Birinci ağızdan haberi verense kulübün sosyal medya hesabı oldu.

Spor 26 Mart 2024
Bu haber 2 ay önce yayınlandı
Urfa'dan bir garip paylaşım.

Şanlıurfaspor bu sezon TFF 1. Lig’in düşme tehlikesi yaşayan takımlarından biri. Milli ara öncesi 27 haftada topladığı 27 puanla averajla 14. sırada yer alıyor. Ancak 16. sıradaki Adanaspor da Urfa’yla aynı puanda. Bitime yedi hafta kala düşme hattıyla aynı puanda olan takımın tek sıkıntısı sportif değil.

Urfa’nın bu denli zor günler yaşamasının sebeplerinden biri çekilen maddi zorluklar. Son olarak futbolcular maaşlarını alamadıkları için idmana çıkmama protestosu yaptı. Bu durumu ilk açıklayan da kulübün resmi sosyal medya hesabı oldu. Paylaşımda “Takımımız bugün yapılacak antrenmana, maaş ve gereken ödemelerini alamadıkları gerekçesi ile çıkmamış ve bundan sonra da çıkmama kararı almış bulunmaktadır. Maalesef bugün antrenman fotoğrafı paylaşamadığımız için taraftarlarımızdan özür dileriz” dendi.

Paixao’nun çilesi bitmedi

Eski takımı Altay’la defalarca davalık olan ancak bir şekilde anlaşma sağlayan Marco Paixao’nun yeni takımı Urfa da maddi zorluklar nedeniyle futbolcularına maaşını ödeyemiyor. Portekizli daha önce dört kez gol kralı olduğu ligde yine maaş alamama sıkıntısı çekiyor mu bilinmiyor. Ancak yer aldığı takımının ekonomik sorun yaşadığı kesin.

Birinci Lig'in kralından siyah beyaz veda: Marco PaixaoBirinci Lig’in kralından siyah beyaz veda: Marco Paixao

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.