Sarunas Jasikevicius: Calathes iki üçlük attı, dahi gibi gözüküyorum

EuroLeague Final Four'da mücadele etmeye hazırlanan Fenerbahçe'de medya günü düzenlendi. Etkinlikte konuşan başantrenör Sarunas Jasikevicius, Nick Calathes'e hakkını verdi.

Spor 15 Mayıs 2024
Bu haber 2 ay önce yayınlandı
Saras, aslan payını Calathes'e verdi.

EuroLeague play-off’unda Monaco’yu 3-2 geçerek Final Four’a gitme hakkı kazanan Fenerbahçe’de medya günü düzenlendi. Etkinlikte basın mensuplarının sorularını yanıtlayan koç Sarunas Jasikevicius takımının son dörde kalmasındaki fark yaratan faktörü şöyle açıkladı, “Final Four’a kalmamızı sağlayan farkı Nick Calathes’in iki üçlük atması sağladı ve artık dahi gibi gözüküyorum.

Geçmişte formasını terletip EuroLeague şampiyonluğuna da ulaştığı Panathinaikos’la yarı finalde eşleşmiş olmalarına da değinen Saras “Çok acaip ama hayat böyle. Zalgiris dışında sevdam Panathinaikos. Gerçekten duygusal bir durum. Kupayı kazansam da Panathinaikos’a olan hislerim değişmeyecek. Eşim ve çocuklarım da Yunan. Yunanistan’da yazları çok fazla geçiriyoruz” dedi.

Nigel Hayes-Davis de Calathes’i övdü

Medya gününde sezonun beşine seçilen Nigel Hayes-Davis’de medya gününde söz aldı. Takım arkadaşı Nick Calathes’i öven Hayes-Davis “Barcelona sonrası Saras ile buraya geldik. Çok eleştiriler yapıldı. Özellikle Nick Calathes için ‘Serbest atışları kötü, üçlükleri kötü’ şeklinde şeyler söylendi ama beşinci maçı bize o kazandırdı. Büyük takımların ve büyük maçların adamı, iltifatların hepsini hak ediyor” dedi.

Aziz Yıldırım: Gerekirse hükümetle mücadelemizi yaparızAziz Yıldırım: Gerekirse hükümetle mücadelemizi yaparız

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.