Şenol Güneş’ten Saiss’e yanıt, Kazancı hakkında yorum, transfer iddialarına cevap…

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Konferans Ligi’ndeki Tirana maçı öncesindeki gündemi değerlendirdi. Güneş Ceyhun Kazancı’nın ayrılığı hariç kulübün içinde bulunduğu havayı, transfer söylentilerini ve Saiss’in açıklamaları hakkında konuştu.

Spor 27 Temmuz 2023
Bu haber 12 ay önce yayınlandı
Şenol Güneş'ten gündeme dair detaylı açıklamalar dedi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, bu akşam oynanacak Tirana maçı öncesi çarpıcı açıklamalarda bulundu. Güneş, iyi bir başlangıç yapmak istediklerini ve taraftarın sezonun ilk resmi maçına güzel oyun için geleceğini vurguladı. Teknik direktör, hazırlık maçları sonrası oluşan mutlu havanın devam etmesini umduğunu belirtti.

Güneş son dönemde hem kulüp hem takım hakkında çıkan haberlere yanıt olarak mutlu olduğunu ve sorunların sosyal medyada değil stadyumda çözülmesi gerektiğini belirtti. Mutlu olduğunu ve sinirli olmadığını söyleyen Güneş tüm enerjisini ve aklını takımına verdiğini vurguladı.

Türk futbol tarihinin unutulmaz transfer çalımları!Türk futbol tarihinin unutulmaz transfer çalımları!

“Biri şampiyon olsa diğerleri batacak”

Tecrübeli teknik direktör rakiplerinin yaptığı transferler hakkında “Benim bildiğim kulüpler, borçlarını azaltmak için uğraşır. 4 büyükler, Adana Demirspor, Başkaşehir hepsi şampiyonluğa oynayan transferler yapıyor. Biri şampiyon olsa diğerleri ekonomik olarak batacak demektir!”

Son günlerde ismi Beşiktaş’la anılan Ante Rebic hakkında konuşan Güneş “Ante Rebic, yetişseydi yarınki maçın kadrosunda olacaktı. Antrenmanlara çıkıyor, kendisiyle konuşuldu.” dedi. Rachid Ghezzal için “Rachid Ghezzal’ın şu anda sakatlığı var. Bizim için bir hayal kırıklığı. Yarın kadroda olmayacak.” sözlerini söyledi.

Şenol Güneş: Kazancı için üzüldüm

Güneş, Ceyhun Kazancı’nın ayrılığı hakkında da “”Dün Ceyhun Kazancı ile beraberdik. Çok moralsizdi. Olumlu düşünüyordu ve çalışmalarını yapıyordu. Toplantıya gelmeden 5 dakika önce öğrendim ayrıldığını ve üzüldüm. Spekülasyon edilerek ayrılmasına üzüldüm. Bu takım için emeği geçti.” şeklinde konuştu.

Beşiktaş'ta kavga var! Bir transfer dönemi kabusuBeşiktaş’ta kavga var! Bir transfer dönemi kabusu

“Saiss beni başkasıyla karıştırdı”

El Sadd takımına transfer olduktan sonra ayrılık sebebinin Şenol Güneş olduğunu söyleyen Faslı savunmacı Romain Saiss hakkında da konuşan Güneş “”Romain Saiss’in şikayetleri değil, hakaretleri var. Keşke kampa gelip bana söyleseydi. Kampa gelmeyip transferle uğraştı. Çok iyi oyuncu, kalmasını istedim. Kardeşim sen yoksun benim antrenmanımda, maçımda! Adana’da oynamadın, milli takıma gidip oynadın! Francisco Montero da gidecek ama gelip idmana çıkıyor. Benim adama ihtiyacım var, sen gelmedin. Romain Saiss’in bahsettiği kişi ben değilim! Sanırım başka biriyle karıştırdı.” sözlerini dile getirdi.

Saiss'ten Güneş'e yaylım ateşi: Beşiktaş'tan onun yüzünden ayrıldımSaiss’ten Güneş’e yaylım ateşi: Beşiktaş’tan onun yüzünden ayrıldım

Söylentilere yanıt

Tecrübeli teknik direktör, transferde adı geçen isimlerle alakalı olaraksa “”Oxlade-Chamberlain, Pereyra, Vargas… Bu oyuncular, birden fazla mevkide oynayabiliyor. Başkaları da alabilir, bizim için sorun değil. Rebic’i de alsınlar, sorun değil. Onlara katkı yapalım. Onlar da kavga ediyor ‘Az verdik, çok verdik’ diye. Onları yazmıyorlar da beni, Ceyhun Bey’i, başkanı çok yazıyorlar. Neden anlamadım. Bizi çok seviyorlar.” şeklinde konuştu.

Beşiktaş'ın sakat dediği Lyanco sahada!Beşiktaş’ın sakat dediği Lyanco sahada!

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.