Beşiktaş’ta ikinci aday Serdal Adalı

3 Aralık günü seçime gidecek Beşiktaş’ta eski asbaşkanlardan Serdal Adalı aday olduğunu açıkladı. Adalı'nın teknik direktör adayı da belli.

Spor 10 Kasım 2023
Bu haber 6 ay önce yayınlandı
Serdal Adalı'dan adaylık açıklaması.

Beşiktaş, dün gece Bodo/Glimt’i konuk etti ve sahadan 2-1 mağlup ayrıldı. Maç öncesinde eski asbaşkanlardan ve başkanlık için adı geçen isimlerden Serdal Adalı basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Adalı “Şu an tek aday var. Emre Kocadağ’ın aday olacağını düşünmüyorum. 4 senedir burada, transferleri yapan kendisiydi. Futboldan sorumlu asbaşkandı. Futbolda başarısız bir sezon yaşıyoruz, zaten böyle olmasa seçim gündemi olmazdı. Beşiktaş tek adayla seçime girmez. Genel kurulun büyük bir ilgisi ve teveccühü var. Daha önceki dönemlerde olmadığı kadar büyük bir baskı var adaylığım konusunda. Bunu karşılıksız bırakmak zor.” diye konuştu.

Adalı maçtan sonra NTV’den Övünç Özdem’e konuştu. 2019’da da Ahmet Nur Çebi karşısına çıkan ve seçimi ikinci bitiren Adalı, önümüzdeki seçimde de aday olduğunu duyurdu. Adalı ilk teknik direktör adayının Sergen Yalçın olduğunu ve Yalçın’la görüşeceğini de dile getirdi. Adalı böylelikle Hasan Arat’ın ardından ikinci aday oldu.

Serdal Adalı: Seçime girersem aday olarak girerimSerdal Adalı: Seçime girersem aday olarak girerim

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.