Serdar Dursun: Fenerbahçe ipi göğüsler

Karagümrük forması giyen eski Fenerbahçeli golcü futbolcu Serdar Dursun yaptığı açıklamalarda şampiyonluk tahmininde bulundu.

Spor 21 Aralık 2023
Bu haber 4 ay önce yayınlandı
Serdar Dursun şampiyonluk yarışında eski takımını önde görüyor.

Serdar Dursun 2021-22 sezonunda Fenerbahçe’ye transfer oldu ve o günden bu yana Türk futbolunun ikon isimlerinden biri haline geldi. Golcü futbolcu gol sevincinde Cristiano Ronaldo’nun ünlü “Siu” sevincini taklit etmesiyle futbol severler arasında ünlendi. Fenerbahçe formasıyla özellikle İsmail Kartal’ın başta olduğu dönemin sonlarında süresi artan deneyimli isim, 2023-24 sezonu başında İstanbul ekibi Karagümrük’e transfer oldu.

Sabah’a konuşan Dursun bu hafta sonu eski takımı Fenerbahçe’nin Galatasaray’a karşı oynayacağı derbi hakkında tahminlerde bulundu. Dursun Fenerbahçe’nin derbiyi yüzde 55 ihtimalle kazanacağını dile getirirken sezonu da şampiyon olarak tamamlayacağı tahminini öne sürdü. 32 yaşındaki futbolcu kariyerine 5 sezon daha devam etmek istediğini aktarırken Fenerbahçe’de forma giyseydi hem Dzeko hem de Icardi’yi gol krallığı yarışında geride bırakabileceğini de aktardı.

Dış basın İstanbulspor - Trabzonspor maçını böyle yazdı: Türkiye'de daha fazla kaos!Dış basın İstanbulspor – Trabzonspor maçını böyle yazdı: Türkiye’de daha fazla kaos!

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.