Servet Çetin’in Sivasspor macerası bitti

Yıllarca Rıza Çalımbay'ın yardımcılığını yaptıktan sonra Sivasspor'da ilk kez teknik direktörlüğe soyunan Servet Çetin, yönetimle yaptığı görüşmenin ardından görevini bıraktı.

Spor 31 Aralık 2023
Bu haber 4 ay önce yayınlandı
Servet Çetin, Sivaspor'un başında 19 maça çıktı.

Süper Lig ekiplerinden Sivasspor’da flaş bir ayrılık gerçekleşti. Kırmızı-Beyazlı kulüp, teknik direktör Servet Çetin ile yollarını ayırdı. Kulüp tesislerinde Sivasspor yönetiminin teknik direktör Servet Çetin ile yaptığı toplantı sonrası ayrılık kararı çıktı. Çetin, devam etmeme kararını yönetime bildirirken buna yönetim onay verdi.

Sivasspor’dan yapılan açıklamada ayrılık böyle duyruldu: “Bir sezon futbolcu, dört sezon yardımcı antrenör ve son olarak da teknik direktör olarak görev yaptığı Sivasspor’da büyük hizmetlere imza atan Servet Çetin, kişiliği ile herkesin büyük sevgisini ve saygısını kazanarak kulübümüzde önemli izler bırakmıştır. Sivasspor çatısı altında bugüne dek verdiği hizmetler için Servet Çetin’e teşekkür ediyor, bundan sonra ki kariyerinde başarılar dileriz.”

Ortak açıklama nasıl yazıldı? Başkanlar arasında ne yaşandı?Ortak açıklama nasıl yazıldı? Başkanlar arasında ne yaşandı?

Antrenörlük kariyerinde ilk kez Sivasspor’da birinci adam olan Servet Çetin, Yiğidolar’ın başında 19 maça çıktı. 42 yaşındaki çalıştırıcı, yedi galibiyet, altı beraberlik, altı mağlubiyet ile 1.42 puan ortalaması yakaladı.

Nuri Şahin Süper Lig tarihine geçti... Bonservis ödenen ilk Türk hocaNuri Şahin Süper Lig tarihine geçti… Bonservis ödenen ilk Türk hoca

Futbolculuk döneminin ardından Antalyaspor altyapısında antrenörlük kariyerine start veren Servet Çetin, Trabzonspor, Konyaspor ve Sivasspor’da yardımcı antrenörlük yaptı. Çetin, 26 Haziran’da Sivasspor’da teknik direktörlüğe getirildi. 42 yaşındaki teknik direktörün Sivasspor’daki birinci adamlık serüveni altı ay sürdü. Süper Lig’de geride kalan 17 haftada 21 puan toplayan Sivasspor 10. sırasında yer alıyor.

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.